KAUPPA
Huollot ja korjaukset
  • Huollot ja korjaukset
  • Huollot ja korjaukset
  • Huollot ja korjaukset
  • Huollot ja korjaukset
  • Huollot ja korjaukset
95 €

Huollot ja korjaukset

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 30 huhtikuuta 20:59
Kunto: -
Lisätiedot
Huollot ja korjaukset kelkkoihin ja muihin laitteisiin.

Erikoisosaamista Lynx ja Ski-doo joihin löytyy merkkikohtaiset erikoistyökalut, korjaamokirjallisuus ja tiedostot ym.

Käytössä on Brp:n diagnostiikkajärjestelmä, onnistuu vikakoodien luku, avaimien ohjelmointi, ohjelmistopäivitykset ym. uusiinkin laitteisiin. Tietokoneessa käyttö onnistuu myös asiakkaan luona tai muussa paikassa.

Tarvittaessa kuljetus huoltoon ja takaisin. Nouto onnistuu myös maastosta.

Takuunalaisten laitteiden takuu säilyy, huolloissa noudatetaan valmistajan huolto-ohjelmaa ja käytetään alkuperäisiä varaosia, öljyjä ym.

Korkeasta laadusta huolimatta hinnoittelu on edullista. Tuntiveloitus 55eur, perushuoltopaketti alkaen 95eur. Hinnan huollolle tai korjaukselle saat mahdollisuuksien mukaan tietoon ennakkoon ja viimeistään siinä vaiheessa kun laite on tarkastettu tai vika tutkittu. Hinta ei siis tule yllätyksenä korjauksen valmistuttua.

Vakuutusyhtiön maksamissa korjauksissa riittää kun teet itse vahinkoilmoituksen ja siihenkin saat tarvittaessa apua, vahinkotarkastus ja muu asiointi vakuutusyhtiön kanssa hoituu täällä. Asian käsittely aloitetaan nopeasti, tarvittavat tiedot yhtiölle käsittelyä varten menee viimeistään seuraavana päivänä kun laite tulee. Korjauksen valmistuttua luovutuksen yhteydessä maksat omavastuun ja loppuosa laskusta menee suoraan vakuutusyhtiöön.

Yleisimmät varaosat alkuperäisenä ja tarvikkeena löytyvät heti hyllystä, muut osat nopealla toimituksella. Edullisempiin korjauksiin on varastossa iso valikoima hyväkuntoisia purkuosia.

Tarvittaessa töitä tehdään ja asiakkaita palvellaan myös iltaisin ja viikonloppuisin. Paikanpäällä pääsääntöisesti ma-pe klo 08-18. Huoltokeikkojen ja kelkkojen kuljetusten takia poikkeukset mahdollisia, kannattaa ottaa yhteyttä ennen tuloa.

Yhteydenotto onnistuu soittamalla, viestillä, whatsapp tai sähköposti.
0407786680
Soitot kiireettömissä asioissa ensisijaisesti ma-pe klo 08-18 mutta tarpeen vaatiessa voi soittaa milloin vain kelloon katsomatta.