KAUPPA
Ruohonleikkuri Oleo-Mac G 53 TBX ALLROAD PLUS 4 -
  • Ruohonleikkuri Oleo-Mac G 53 TBX ALLROAD PLUS 4 -
  • Ruohonleikkuri Oleo-Mac G 53 TBX ALLROAD PLUS 4 -
695 €

Ruohonleikkuri Oleo-Mac G 53 TBX ALLROAD PLUS 4 -

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 30 elokuuta 13:31
Kunto: -
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Myös 10kk koroton erämaksu!

Oleo Mac G 53TBX Allroad plus 4 itsevetävästä ruohonleikkurista löytyy kaikki ominaisuudet vaativallekin puutarhurille ja se on varustettu parhailla komponenteilla tavoitteena pitkäikäisyys. Vahva ja leveä teräksinen leikkuupöytä sekä aina luotettava amerikkalainen Briggs&Strattonin moottori takaavat ruohonleikkurille käyttöiän vuosikymmeniksi eteenpäin. Ruohonleikkurista löytyy jopa neljä eri leikkuutoimintoa joka tilanteeseen: sivulleheitto, taakseheitto, allemurskaava bio ja keräys. Isot vetävät takapyörät mahdollistavat vaivattoman etenemisen mäkisillä ja epätasaisilla alueilla.

Oleo-Mac G 53 TBX Allroad Plus 4 itsevetävä ruohonleikkuri on varustettu luotettavalla, vähäpäästöisellä ja helposti käynnistyvällä amerikkalaisella Briggs & Stratton 625 E OHV -sarjan 4-tahtimoottorilla.

Kestävä teräksinen leikkupöytä ei kolhuille kalpene. Iso 51 cm leikkuuleveys mahdollistaa työskentelyn aina jopa 2000 m2 nurmialueilla. Neljästä eri leikkuutoiminnosta löytyy joka tarpeeseen sopiva: silppuritoiminto silppuaa ruohon pieneksi muuttaen sen luonnolliseksi lannoitteeksi (biotulppa mukana), pidemmässä nurmikossa kätevä vaihtoehto on taakse- tai sivulleheitto tai voit siistiä nurmialueen ruohojätteestä keräämällä ne tilavaan 70L säiliöön. Kerääjässä on tunnistin, joka ilmoittaa milloin on tyhjennyksen aika.

Suuret vetävät kuulalaakeroidut takapyörät liikuttavat ruohonleikkuria vaivattomasti mäkisillä ja epätasaisillakin alueilla. Säädettävän aisan ansiosta jokainen saa asetettua itselleen mukavan ja ergonomisen asennon. Ruohonleikkurista löytyy myös sisäänrakennettu kantokahva helpottamaan kuljetusta. Leikkurin etupuskuri tarjoaa vankan iskusuojan törmäysten varalle.

Mitä muuta voit enää leikkurilta toivoa?

Ominaisuudet:

Moottori Briggs&Stratton 625 E OHV 150cc
Itsevetävä (nopeus 3,6 km/h)
Leikkausleveys 51 cm
Leikkuukorkeudet 28-75 mm (6 asentoa)
Korkeuden säätö yhdellä vivulla
Kestävä teräksinen leikkuupöytä
Allesilppuava, keräävä, sivulleheittävä ja taakseheittävä
Biotulppa mukana
Ruohonkerääjä 70 litraa tasonilmaisimella
Polttoainesäiliön tilavuus: 1 litra
Aisa taitettava/säädettävä
Käyttäjän läsnäolon tunnistin -turvaominaisuus
Etupuskuri suojaamaan iskuja
Pyörät edessä 200mm kuulalaakeroitu
Pyörät takana 280mm kuulalaakeroitu
Suositeltu nurmikon ala