KAUPPA
Ruohonleikkuri Oleo-Mac MAX 53 TBX Allroad Alumini
  • Ruohonleikkuri Oleo-Mac MAX 53 TBX Allroad Alumini
  • Ruohonleikkuri Oleo-Mac MAX 53 TBX Allroad Alumini
  • Ruohonleikkuri Oleo-Mac MAX 53 TBX Allroad Alumini
895 €

Ruohonleikkuri Oleo-Mac MAX 53 TBX Allroad Alumini

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 29 kesäkuuta 09:15
Kunto: -
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Oleo-Mac MAX 53 TBX Allroad Aluminium on kestävä ammattikäyttöönkin tarkoitettu ruohonleikkuri, joka on varustettu painevaletulla alumiinilevyllä, joka tarjoaa kevyen painon ja ruosteenkestävyyden. Tämä itsevetävä bensiinikäyttöinen ruohonleikkuri soveltuu jopa 2400 m²:n alueille. Luotettavalla 163 cc:n Briggs & Stratton 675 Exi OHV -sarjan moottorilla toimiva Oleo-Mac MAX 53 TBX Allroad Alu on varustettu ReadyStart-käynnistysjärjestelmällä, joka helpottaa ruohonleikkurin käynnistämistä - ei esikäsittelyä, ei tukehtumista, ei huolta!

Ruohonleikkurin leikkuuleveys on 51 cm, ja leikkuukorkeus on portaattomasti säädettävissä, välillä 2875 mm etuvivusta ohjattavan keskitetyn mekanismin avulla. Siinä on myös erittäin tilava 80 litran ruohonkerääjä.

Neljästä eri leikkuutoiminnosta löytyy joka tarpeeseen sopiva: silppuritoiminto silppuaa ruohon pieneksi muuttaen sen luonnolliseksi
lannoitteeksi (biotulppa vakiona), pidemmässä nurmikossa kätevä vaihtoehto on taakse- tai sivulleheitto tai voit siistiä nurmialueen ruohojätteestä keräämällä ne todella tilavaan 80L säiliöön. Kerääjässä on tunnistin, joka ilmoittaa milloin on tyhjennyksen aika.

Suuret vetävät kuulalaakeroidut takapyörät liikuttavat ruohonleikkuria vaivattomasti mäkisillä ja epätasaisillakin alueilla. Säädettävän aisan
ansiosta jokainen saa asetettua itselleen mukavan ja ergonomisen asennon. Ruohonleikkurista löytyy myös sisäänrakennettu kantokahva
helpottamaan kuljetusta. Leikkurin etupuskuri tarjoaa vankan iskusuojan törmäysten varalle.

Moottori Briggs&Stratton 675EXi OHV 163cc
Itsevetävä
Leikkausleveys 51 cm
Leikkuukorkeudet 28-75 mm (5 asentoa)
Korkeuden säätö yhdellä vivulla
Leikkuupöytä kestävää ja ruostumatonta alumiinia
Allesilppuava, keräävä, sivulleheittävä ja taakseheittävä
Biotulppa mukana
Ruohonkerääjä 80 litraa
Polttoainesäiliön tilavuus: 1 litra
Aisa taitettava/säädettävä
Käyttäjän läsnäolon tunnistin -turvaominaisuus
Etupuskuri suojaa iskuilta
Pyörät edessä 200mm kuulalaakeroitu
Pyörät takana 280mm kuulalaakeroitu
Suositeltu nurmikon ala 2000 - 2400 m2
Paino 40,9 kg
Takuu 24 kk

Oleo-Mac on italialainen yksi maailman johtavan puutarhatuotteita valmistavan yrityksen Emak S.p.A:n tavaramerkki. Ensimmäiset Oleo-Mac-tuotteet on valmistettu jo vuonna 1972 Italiassa. Oleo-Mac tuotteiden valmistuksen perustana on alusta saakka ollut kolme kulmakiveä: laadukas tuotanto, ihmisten kunnioitus sekä ympäristönsuojelu. Yritykselle onkin myönnetty ympäristösertifikaatit ISO 9001 sekä ISO 14001.

Oleo-Mac-tuotteet valmistetaan laadusta tinkimättä ja käyttäen aina uusinta teknologiaa sekä laadukkaita komponentteja. Ergonomia, laatu ja tyyli ovatkin kaikki edustettuna Oleo-Mac-sarjan tuotteissa. Monipuoliseen tuotevalikoimaan kuuluu mm. moottorisahat, raivaussahat, ruohonleikkurit, puutarhatraktorit, pensasleikkurit, jyrsimet, niittokoneet ja kuljettimet. Tuoteperheestä löytyy jokaiselle käyttäjäkunnalle sopiva tuote, niin koti- kuin ammattikäyttöönkin.

Oleo-Mac-tuotteiden maahantuojana haluamme tarjota suomalaisille laadukkaita ja pitkäikäisiä tuotteita kaikenlaiseen pihan ja puutarhahoitoon erinomaisella hinta-laatusuhteella. Toimiva varaosapalvelumme mahdollistaa tuotteen käytön jopa vuosikymmeniksi eteenpäin.

itsevetävä ruohonleikkuri