KAUPPA
Vepsäläinen, Rovaniemi

Kaupan kaikki ilmoitukset (34)

Vapaudentie 2-4
96100 Rovaniemi
Koti ja asuminen, Sisustus ja huonekalut
https://www.vepsalainen.com/fi/fi/

Jensen Ambassadör säätösänky 180x200cm, ovh.9240
  • Jensen Ambassadör säätösänky 180x200cm, ovh.9240
7 600 €

Jensen Ambassadör säätösänky 180x200cm, ovh.9240

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 28 marraskuuta 12:08
Kunto: Uusi
Toimitustapa:
Lähetys
Parhaat design-löydöt

Toimitamme ostoksesi kaikkialle Suomeen.

Tutustu tuotteisiin »
Lisätiedot
Jensen Ambassadör -säätösänky 180x200cm koossa.

Tehtaan paketissa oleva uusi sänky.

Sisältää 2 kpl 90x200cm tukevaa runkopatjaa, splitatun 180x200cm Starrose -sijauspatjan ja tammikartio-jalat.

Verhoilun sävy 423 beige.

Jensen Starrose -sijauspatja
Kaunis ja ylellinen patja, jossa on tyylikäs laadukas muotoilu. Inspiraatio on otettu perinteisestä norjalaisesta neulekuviosta, joka perustuu tähtiin tai rusetteihin, joissa on kahdeksan terävää lehteä.

Patjan päällinen on valmistettu Cairo kasmirvilla-laadusta, mikä antaa fantastisen pehmeän kokemuksen. Cairo on erittäin korkealaatuista viskoosia, jolla on optimaaliset ominaisuudet kosteuden kuljettamiseen ja lämmön säätelyyn. Kasmirvilla on luonnollinen villakuitu, joka tunnetaan myös kosteutta ja lämpöä säätelevistä ominaisuuksistaan. Kasmirvilla on neulottu päällimmäiseen kerrokseen, joka on lähinnä ihoasi ja on ratkaisevan tärkeää unen laadulle.

Jensen StarRose on Innergetic® Sonocore Latex -täyte. Tämän materiaalin avoin solurakenne tarjoaa erittäin hyvän ilman ja kosteuden virtauksen. Täytemateriaali on sekä rei'itetty että uritettu. Rei'itys tarjoaa optimaalisen ilmanvaihdon ja ura tarjoaa pehmeämmän ja kiinteämmän puolen. Bakteerit ja punkit eivät viihdy lateksissa, mikä tekee sängyn ilmastosta puhtaamman ja terveellisemmän.

Innergetic® Sonocore -lateksi, jossa on ylimääräistä joustavuutta, tuntuu sekä peittävältä että pehmeältä, samalla kun se antaa alla olevan kerroksen vyöhykkeisiin jaetun jousijärjestelmän antaa tarvittavan tuen. Innergetic® Sonocore -lateksi on ympäristöystävällinen ja kestävä.

Ovh. 9240e, Nyt 7600e
TOIMITUS KAIKILLE SUOMEN KOTIOVILLE
Löydät laajasta valikoimastamme tuotteita parin päivän toimitusajalla kotitoimistoon, vapaa-ajanasunnolle tai valitsemaasi noutopisteeseen toimitettuna. Kuljetusliikkeet on ohjeistettu toimittamaan tavarat kosketusvapaasti. Tuotteet ovat nähtävillä ja noudettavissa ilmoituksessa mainitussa myymälässä. Voit myös tilata Postin kotiinkuljetuksella kätevästi ja edullisesti koko Manner-Suomeen hintaan 25€ - 95€. (25€ pientuotteet, valaisimet. 55€ tuolit, pöydät. 95€ sohvat, sängyt).

KLARNA: Halutessasi voit pilkkoa Tori-ostoksesi maksut sopiviin kuukausieriin. Klarnalla saat täysin kulutonta ja korotonta maksuaikaa 6 kk tai 12 kk, enimmillään 5000 euron ostoksille. Ostoksen kokonaissumma jaetaan tasaeriin. Klarnalla voit maksaa myös etänä, kysy lisätietoja myymälästäsi.

Ostoksesi arvo 500 €
41,66/kk* 12 kk ajan. Käteishinta 500 €. Todellinen vuosikorko 0%.

*Hintaesimerkki 12 kuukauden maksusopimuksella: kk-erä 41,66/kk €/kk, luottokulut 0 euroa/kk, korko 0%, maksettava kokonaissumma 500 euroa, todellinen vuosikorko 0%. Luotonmyöntäjä on Klarna Bank AB, Sveavägen 46, 111 34 Tukholma. Jos asiakas poikkeaa maksusuunnitelmasta, luottoon sovelletaan Klarnan yleisissä luottosopimusehdoissa kuvattuja joustavan erämaksun perusehtoja, joiden mukainen korkoprosentti on 19,90 %.
Lisätiedot klarna.fi.