Aki Lehto
Torin käyttäjä toukokuusta 2015
Tunnistettu henkilö
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (20)
Pirkanmaa
Lempäälä, Kulju
VW Gamma 3 CD
  • VW Gamma 3 CD
  • VW Gamma 3 CD
  • VW Gamma 3 CD
  • VW Gamma 3 CD
  • VW Gamma 3 CD
  • VW Gamma 3 CD
900€ 1 000€

VW Gamma 3 CD

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 4 marraskuuta 18:05
Kunto: Erinomainen
Toimitustapa:
Lähetys
Postita se pakettina

Välitämme asiakkaiden toiveista. Voit maksaa lähetyksen netissä nyt myös MobilePaylla.

Paketit alk. 5,90 €

Postita paketti »
Lisätiedot
Nyt on todella harvinaista herkkua tarjolla, näitä ei löydy enää edes euroopasta ja jos löytyy niin hinnat pyörii 600-1000e riippuen kunnosta. Olen tuonut soittimen saksasta vuonna 2003 ja se on siitä saakka seissyt kaapissa.

Kyseessä on VW Gamma 3 CD radiosoitin, joka oli ensimmäisiä VW soittimia CD-soittimella. VW osanumero 357035192B, valmistaja Panasonic (Matsushita) Made in Japan. Vuosimalli 05/90, eli täydellinen museoautoon. Tästä linkistä perustietoa eri VW soittimista: https://www.cabrio-aigner.de/radios/radios-d/gamma-d/

Soitin toimii! Radio toimii ja CD soitin toimii myös. Safe-koodi löytyy. HUOM: Soittimessa ei ole omaa vahvistinta vaan se vaatii toimiakseen VW aktiivikaiuttimet tai vahvistimen, tämän takia en sitä koskaan asentanut volkkariini. Soittimen toiminta testattu Alpinen vahvistimella. Tarvittaessa voin laittaa videota toimivasta soittimesta.

Nouto Lempäälän Kuljusta tai lähetys postin kautta.
Maksuvaihtoehdot: käteinen, PayPal, MobilePay, tilisiirto OP.
Tuote on saatavilla niin kauan kuin ilmoitus on näkyvissä, uusin ilmoituksen aina kun ilmoitus menee vanhaksi kunnes tuote on myyty. Katso myös muut myynnissä olevat tavarani!

For the international buyers: the product is available also to sell and send abroad. Use google translator to translate the advertisement text. Service in english, swedish or german. Don't hesitate to take contact!