Mahtipaketti naiselle (hyvä joululahja)
  • Mahtipaketti naiselle (hyvä joululahja)
  • Mahtipaketti naiselle (hyvä joululahja)
  • Mahtipaketti naiselle (hyvä joululahja)
  • Mahtipaketti naiselle (hyvä joululahja)
100 €

Mahtipaketti naiselle (hyvä joululahja)

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 7 joulukuuta 08:47
Lisätiedot
Mahtipaketti naiselle - lahjakortti jouluksi!

Jokaisen miehen ongelma: "Mitä lahjaksi naiselle?" Tuntuuko sinusta, että puolison, äidin tai hyvän ystävän elämässään ei ole kovinkaan paljon jännitystä, kaipaako hän kenties hemmottelua? Vai onko tilanne niin päin, että puoliso tai hyvä ystäväsi on todellinen hurjapää etkä keksi hänelle mitään erikoista lahjaksi. Jos olet taas jälleen kerran antamassa niitä samoja hajuvesiä lahjaksi, Elämyslahjojen lahjakortilla voit muuttaa asian!

Mitä lahjakortti sisältää?

Elämyslahjat on koonnut yhteen 50 elämystä, jotka auttavat lahjan saajaa irtautumaan ikävästä arkirutiinista ja tutustumaan jännittävään elämysten maailmaan. Lahjan saaja voi valita yhden elämyksen paketin sisältämistä vaihtoehdoista.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Kun haluat antaa naiselle unohtumattoman lahjan, tämä elämyspaketti on loistolöytö. Pakettiin sisältyy 50 elämystä, joiden joukosta löytyy kaikkea klassisen hieronnan ja Ferrari-ajelun väliltä. Lahja soveltuu tilanteisiin, joissa et ole varma mikä elämys saajaa eniten kiehtoo.

Lue lisää: https://www.elamyslahjat.fi/lahjat/mahtipaketti-naiselle/

Nouto pääkaupunkiseudun myynpisteiltä: https://www.elamyslahjat.fi/salepoints/

***

Mikä on Elämyslahjat.fi?

Elämyslahjat myy tavaran sijaan unohtumattomia muistoja. Olemme tarjonneet parempia lahjoja vuodesta 2010 lähtien ja löydät meiltä jo yli 1000 elämyslahjaa. Tutustu elämyksiin osoitteessa www.elamyslahjat.fi.
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja