KAUPPA
Turun Hylly- Ja Trukkitalo Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (54)

Tuijussuontie 6
21280 Raisio
Liiketoiminta ja työpaikat, Liikkeille ja yrityksille
http://www.thtt.fi

Ulokehylly / Oksahylly
  • Ulokehylly / Oksahylly
  • Ulokehylly / Oksahylly
  • Ulokehylly / Oksahylly
  • Ulokehylly / Oksahylly
  • Ulokehylly / Oksahylly
  • Ulokehylly / Oksahylly

Ulokehylly / Oksahylly

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 18 lokakuuta 17:59
Kunto: -
Lisätiedot
Ulokehyllyt soveltuvat pitkän tavaran ja levyjen varastointiin. Ulokehylly on tukeva ja tehokas varastohylly terästankojen, puutavaranippujen, kanki- ja levytavaran säilytykseen. Hyvä siirrettävyys, muunneltavuus ja laajennettavuus ovat myös oksahyllyksi kutsutun ulokehyllyn ominaisuuksia.

Ulokehyllyt pitkän tavaran varastointiin
Ulokehylly on suunniteltu erityisesti pitkän tavaran säilytykseen. Ulokehyllyissä varastoit kätevästi terästangot, putket, kanget ja levytavaran. Ulokehyllyt ovat vankkarakenteisia ja niitä on saatavilla eri kantavuuksilla. Ulokehyllyjärjestelmä on siirreltävä, muunneltava ja joustava. Ulokehylly on moduulirakenteinen, joten sitä on helppo muunnella ulokepylväiden, jalkojen, ulokkeiden, tuennan ja lisävarusteiden osalta varastointitarpeiden muuttuessa. Kuumasinkitty ulokehylly sopii ulkokäyttöön. Ulokehyllyistä saat räätälöityä varastohyllyt, joissa voit säilyttää mitä moninaisempia asioita autoista museoesineisiin.

Pylväiden korkeudet ja ulokkeiden pituudet on saatavissa varastoitavien tuotteiden mukaan. Ulokehyllyssä on vain takapylväät, joten hyllystön käyttö on helppoa. Ulokehyllyn kaikkia tasoja voidaan käyttää trukilla. Ulokehyllyt saa sekä 1- että 2-puoleisena. Molemmin puolin käytettävässä 2- puoleisessa hyllyssä on suuri varastointikapasiteetti, kun taas 1-puoleiset pylväät sijoitetaan yleensä seinää vasten.

Sinkityt kevyet ulokehyllyt:

• ulokekantavuus 200-400 kg/uloke

• pylväskantavuus 1000-2250 kg/pylvään toinen puoli

• saatavilla pylväskorkeudet 2000, 2500 ja 3000 mm

• saatavilla ulokepituudet 300, 400, 500 ja 600 mm

Ulokehyllyihin on saatavana lisäosina kasetti, ulokekourut, kärkitapit ja jakotapit. Varusta ulokehyllyt lisäosilla niin helpotat pitkäntavaranvarastosi järjestyksenpitoa ja käyttöä.

Esimerkiksi kärkitapit estävät putkien putoamisen hyllyistä.

Apua varastosi suunnitteluun saat asiantuntevalta myynniltämme osoitteesta myynti@thtt.fi.

Palvelemme arkisin klo 8-16 myös puhelimitse numerossa 02-4310400.
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla