Vulkanus teroitin
  • Vulkanus teroitin
49 €

Vulkanus teroitin

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 24 marraskuuta 08:24
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Vulkanus Basic taskuteroitin, joka myös mahtuu taskuun.

Hinta 49,00

Yksinkertaisesti terävät veitset by Vulkanus!

Vulkanus-veitsenteroittimet hiovat hyvin tylsäksikin kuluneet veitset uuteen terään ja viimeistelevät veitsen huipputeräväksi. Helppokäyttöinen Vulkanus pitää teroituskulman aina oikeana.
Vulkanuksella teroittamisen keskeisin oivallus on siinä, että sen hiomapinnat ovat suorat ja muodostavat yhdessä kiilamaisen hahlon. Tällöin veitsen terä säilyttää oikean muodon eikä muutu koveraksi kuten pyöreillä hiomakivillä varustettuja hahloteroittimia käytettäessä. Pyöreillä hiomakivillä aikaansaatu kovera terä on terän suusta hyvin kapea ja murtuu tai taipuu helposti ja tylsyy nopeasti. Siksi veitsi pitäisi aina teroittaa kiilamaiseksi.

Vulkanus-teroittimessa on ristikkäin pystyssä kaksi teroitussauvaa, joiden teroituspinnat ovat kovametallikarbidia. Jousitetut teroitussauvat liikkuvat omissa sivuhahloissaan veitsen terän aikaansaaman paineen mukaisesti. Veitsen teroituskulma pysyy hahlossa oikeana.

Rakenteeltaan Vulkanus on ainoa ristikkäissauvateroitin, jota voidaan käyttää sekä uuden särmän hiomiseen että terän viimeistelyyn. Teroitin täyttää elintarvikkeiden käsittelystä annetut CE-määräykset ja sen voi turvallisesti pestä myös pesukoneessa.

Tämän kevyen teroittimen voit ottaa painon ja kokonsa puolesta jahtiin mukaan.Saat huipputerään veitsen vaikka hirven kaatopaikalla!

Nettikaupastamme erabussi.fi löydät myös muut terottimet, veitset ja paljon muuta mielenkiintoista.Tilaus sinne ja laitamme paketin heti Postiin.