-

Mökki Naruskajärvi

Ilmoitustyyppi: Vuokrataan Ilmoitus jätetty: 26 helmikuuta 06:45
Osoite: Nahkurinpolku 8 Nukkumapaikkoja: Enemmän kuin 10
Pinta-ala: 75 m²
Lisätiedot
Vuokrataaan mökki Naruskajärvellä,Värriönpirtintie 51. Sallan pohjoisosassa,Tuntsan erämaiden kupeessa. Tuletpa retkeilemään, vaeltamaan, kalastamaan, metsästämään, kelkkailemaan tai muuten vain mökkeilemään niin Naruskajärvi on oiva valinta.Valtion jahtimaat Suoltijoki ja Tuntsa,samoin Sallan, Värriön ja Liesijoen yhteismetsät kivenheiton päässä.
Mökki 75 ja saunarakennus 20 neliötä. Autolla ympäri vuoden pihaan. Valaistus aurinkosähköllä 12 v, hella ja iso jk pakastelokerolla kaasulla, vakumikone 12v urapusseille, 4.5 m syvä kellari säilyttää juomat huurteisina ja hillasaaliin kylmänä. Vesi tulee putkea myöten tontille, talvella vedet sulasta ojasta 900 m päästä kelkalla tai autolla.Puulämmitys,tuvassa 3 lämmityspistettä ja saunan pukuhuoneessa 1. Iso sauna lämpiää puilla, 80 l pata takaa kuuman veden riittävyyden.
Koirille 3 häkkiä koppeineen, lisäksi 3 koppia. Vene + moottori löytyy, omat 98 bensat mukaan.
Mönkijä, kelkka, tai opas löytyy tarvittaessa.

Vuokra sesongin ulkopuolella 70,-/vrk/4 henkilöä. 15,-/henkilö/vrk ylimenevistä.

Vuokra sesonkiajat perusvuokra 80,-/vrk/4 henkilöä.20,-/henkilö/vrk ylimenevistä

Vkl 180,-/ 4 henkilöä

Sesonkiajat: * Uusivuosi,Pääsiainen, Vappu, Juhannus,Joulu
sekä 20.6 -31.10

Lähtösiivous 100,-(siivous ja puiden kanto mökkiin + saunaan) Siivouksen voi hoitaa vuokralainen itse, mutta huonosti tehdystä veloitamme 100,-(esim.puut jätetty kantamatta tai huonosti siivottu) Omat liinavaatteet ja pyyhkeet.

MÖKKI VOIDAAN MYÖS MYYDÄ!

Hakusanat:Majoitusta Naruska, majoitus Naruskajärvi, majoitus Naruska, vuokramökki Naruska, vuokramökki Naruskalla, vuokramökki Naruskajärvellä, vuokramökki Naruskajärvi, majoitusta Naruskajärvellä, mökki Naruskajärvi ,mökki Naruskajärvellä,loma Naruskajärvi, kalastus, kalastus Naruskajärvi, metsästys, metsästys Naruskajärvi. Loma Naruska. Loma Naruskajärvi. Metsästysmökki. Kalastusmökki. Elämysloma. Lomamökki.