KAUPPA
Karin Kampe

Kaupan kaikki ilmoitukset (36)

Nahkurinpolku 8
96900 Rovaniemi
Vapaa-aika ja harrastukset

-

Mökki Naruskajärvi

Ilmoitustyyppi: Vuokrataan Ilmoitus jätetty: 25 huhtikuuta 07:23
Kunto: Hyvä
Osoite: Värriönpirtintie 51 Nukkumapaikkoja: Enemmän kuin 10
Pinta-ala: 75 m²
Lisätiedot
Vuokrataaan tai myydään mökki Sallan Naruskajärvellä,Värriönpirtintie 51,Tuntsan erämaiden kupeessa. Tuletpa retkeilemään, vaeltamaan, kalastamaan, metsästämään, kelkkailemaan tai muuten vain mökkeilemään niin Naruskajärvi on oiva valinta.Valtion jahtimaat Suoltijoki ja Tuntsa,samoin Sallan, Värriön ja Liesijoen yhteismetsät kivenheiton päässä.
Mökki 75 ja saunarakennus 20 neliötä. Autolla ympäri vuoden pihaan. Valaistus aurinkosähköllä 12 v, hella ja iso jk pakastelokerolla kaasulla, vakumikone 12v urapusseille, 4.5 m syvä kellari säilyttää juomat huurteisina ja hillasaaliin kylmänä. Vesi tulee putkea myöten tontille, talvella vedet sulasta ojasta 900 m päästä kelkalla tai autolla.Puulämmitys,tuvassa 3 lämmityspistettä ja saunan pukuhuoneessa 1. Iso sauna lämpiää puilla, 80 l pata takaa kuuman veden riittävyyden.
Koirille 3 häkkiä koppeineen, lisäksi 3 koppia. Vene + moottori löytyy, omat 98 bensat mukaan.
Mönkijä, kelkka, tai opas löytyy tarvittaessa.

Vuokra perusvuokra 90,-/vrk/4 henkilöä.20,-/henkilö/vrk ylimenevistä

Vkl 190,-/ 4 henkilöä, ylimenevistä 20,-/henkilö/vrk

Sesonkiajat: * Uusivuosi,Pääsiainen, Vappu, Juhannus,Joulu
100,-vrk/ 4 henkilöä.

Lähtösiivous 100,-(siivous ja puiden kanto mökkiin + saunaan) Siivouksen voi hoitaa vuokralainen itse, mutta huonosti tehdystä veloitamme 100,-(esim.puut jätetty kantamatta tai huonosti siivottu) Omat liinavaatteet ja pyyhkeet.

MÖKKI VOIDAAN MYÖS MYYDÄ!

Hakusanat:Majoitusta Naruska, majoitus Naruskajärvi, majoitus Naruska, vuokramökki Naruska, vuokramökki Naruskalla, vuokramökki Naruskajärvellä, vuokramökki Naruskajärvi, majoitusta Naruskajärvellä, mökki Naruskajärvi ,mökki Naruskajärvellä,loma Naruskajärvi, kalastus, kalastus Naruskajärvi, metsästys, metsästys Naruskajärvi. Loma Naruska. Loma Naruskajärvi. Metsästysmökki. Kalastusmökki. Elämysloma. Lomamökki.
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla