Smartia Halli A1 59 m2
  • Smartia Halli A1 59 m2
  • Smartia Halli A1 59 m2
  • Smartia Halli A1 59 m2
10 700 €

Smartia Halli A1 59 m2

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 17 kesäkuuta 22:04
Pinta-ala: 59 m² Osoite: -
Lisätiedot
Yksinkertainen ja kustannustehokas päädystä ajettava halli, joka taipuu monenlaiseen käyttötarkoitukseen. Halli tarjoaa suojaa autoille, joillekin muille ajoneuvolle tai mahdollistaa puuhastelun ja remontoinnin kuivissa sisätiloissa.

Smartia hallit toimitetaan korkealaatuisista materiaaleista erittäin pitkälle suunniteltuna Pre-cut toimituksena. Runkotolpat sekä ikkuna- ja oviaukkopuut on valmiiksi määrämittaan leikattu, lovettu ja merkitty omalla numerosarjalla. Jokaisen runkopuun oma numerosarja löytyy myös rakennekuvista, joten tärkeä runkorakentamisen vaihe on helppoa ja pystytys on nopeaa.

Valitse pakettiin haluamasi sisältö. Toimitussisältö ja hinta määrätyy valintojesi mukaan. Halli toimitetaan rakennuspaikalle Pre-cut määrämittaisena pakettitoimituksena. Katso täydellinen toimitussisältö PDF -tiedostosta.

Kauppahintaan kuuluvat nimiöidyt rakennuslupakuvat, myös asemapiirros päivitetään tarvittaessa hallin osalta (vaaditaan DWG- muotoinen voimassa oleva asemapiirros). Lupakuvat toimitetaan postitse kaupanteon jälkeen.

Toimitusaika noin 4 viikkoa.

Hinta alk. 10 700

Soita Jukalle: 046 851 2340
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja