KAUPPA
Teplostar

Kaupan kaikki ilmoitukset (10)

PL 95
53101 Lappeenranta
Ajoneuvot ja koneet, Auton varaosat ja tarvikkeet
http://WWW.TEPLOSTAR.FI

PLANAR 2D (0,8-2,0 kW) Veneasennussarja
  • PLANAR 2D (0,8-2,0 kW) Veneasennussarja
  • PLANAR 2D (0,8-2,0 kW) Veneasennussarja
  • PLANAR 2D (0,8-2,0 kW) Veneasennussarja
  • PLANAR 2D (0,8-2,0 kW) Veneasennussarja
  • PLANAR 2D (0,8-2,0 kW) Veneasennussarja
  • PLANAR 2D (0,8-2,0 kW) Veneasennussarja
560 €

PLANAR 2D (0,8-2,0 kW) Veneasennussarja

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 15 lokakuuta 21:36
Lisätiedot
Planar 2D diesellämmitin veneasennussarjalla. Mukana runsas perusasennussarja, mm. ohjauspaneeli, johtimet, RST-pakoputki, ilmanottoputki vaimentimella ja tankkiotin (voi vaihtaa veloituksetta 7,5 ltr irtosäiliöön-mainitse huomiorivillä). Veneosina mukaan ilmastoitu RST-pakoputken läpivienti ja RST-asennusjalka. Edullinen ja luotettava vaihtoehto Webastolle ja Wallakselle, itseasennus onnistuu helposti hyvän perusasennussarjan ansiosta. Todella hiljainen käyntiääni ja pieni virrankulutus. Kaikki lisätarvikkeet myös meiltä, saatavana 60 mm kuumuudenkestävää ilmaputkea, suulakkeet, ilmanoton RST-läpivienti, jatkokaapeli (5m) ajastimelle sekä erillinen termostattianturi.
Tekninen tukemme palvelee puhelimitse, soita ja kysy turvalliset asennusvinkit juuri omaan veneeseesi. Oheisesta linkistä voit ladata myös asennusohjeemme:
https://www.teplostar.fi/wp-content/uploads/2016/05/Planar-veneohje.pdf
Pakkaukseen kuuluu kattava yleisasennussarja omalla ohjauspaneelilla. Käyttöpaneelina nyt päivitetyt mallit PU5 ja PU27, jossa teho- ja termostattitoiminnon lisäksi uutena tuuletustoiminto yhdistettynä termostaattitoimintoon (lämmitys sammuu, puhallus jää päälle raja-arvon saavutettua, kun lämpötila putoaa raja-arvosta 5 astetta-lämmitys käynnistyy uudelleen automaattisesti). Ohjauspaneelissa on sisäänrakennettu lämpötila-anturi, joka pitää lämmön tasaisena. Myös vika-ja häiriökoodit tulevat selkeinä tälle ohjauspaneelille. Vaihtoehtoisesti voit valita myös PU-5 manuaalisen ohjauspaneelin.Kipparilehden venelämmitintestissä 2-17 menestynyt malli.

Jännite: 12V, 24V
Lämmitysteho: 0.8-2.0 kW
Polttoaine: Diesel
Polttoaineen kulutus: 0,1-0,24 l/h
Lämmitettävä tilavuus: 34-75 m3/h
Lämmittimen kokonaispaino: n. 3 kg
Virrankulutus 10-29 W

Toimitusaika: 1-3 pv

Osta tuotteesi luotettavalta toimijalta niin varmistat takuun ja teknisen toimivuuden.
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja