Tuija Varis
Torin käyttäjä tammikuusta 2017
Pohjois-Savo
Kuopio, Pitkälahti
Manta GTE
  • Manta GTE
  • Manta GTE
  • Manta GTE
  • Manta GTE
  • Manta GTE
17 500€ 19 500€

Manta GTE

2D MANTA B-GT-E-58/2520

Vuosimalli: 1984 Ajoneuvovero: -
Mittarilukema: - Polttoainekulut: -
Vaihteisto: Manuaali Ilmoitus jätetty: 15 heinäkuuta 14:08
Polttoaine: Bensiini Ilmoitustyyppi: Myydään
Rekisterinumero: SFX-649
Ajoneuvovero: €/vuosi

Vuotuinen ajoneuvovero koostuu perusverosta ( €) ja käyttövoimaverosta ( €). Laskettu tämän auton käyttöönottopäivän, kokonaismassan ja käyttövoiman perusteella.

Tori.fi ei ota vastuuta ilmoituksissa mainituista verotiedoista, sillä ilmoitusaineisto perustuu myyjien antamiin tietoihin. Ilmoitetuissa tiedoissa saattaa olla tahattomia puutteita tai virheitä.
Polttoainekustannukset: 0 €/vuosi (16 000 km)

Kustannus perustuu Autoliiton tekemään arvioon vuotuisista keskiarvokilometreistä, tämän auton keskikulutukseen ja arvioon polttoaineen keskihinnasta. Keskihintana on 1,36 €/l bensiinille.
 Auton historiatiedot  Selvitä auton km-, omistaja-, katsastus- ja kolarihistoria rekisterinumeron avulla! Hinta alkaen 1,89 €.
Katso tämän auton historiatiedot - Autoleima.fi

Nyt ainutlaatunenen Manta GTE. Katsastettu 6/2018 Ajamalla läpi. Lisävarusteet: uudet etu umpiot, paketissa, jäykät jouset, varashälytin. Vakiona Recaron sisustus, lohko lämmitin 2 renkaat omilla vanteilla. Autolla ajettu vain kesäisin, talvet seissyt lämpimässä tallissa. Alusta massattu sekä auto maalattu viimekesänä yli.! Myyn haikein mielin, vaihdossa voi tarjota BENSA Autoa, jolla voi vetää hevostraileria 2 hevosen. Takaveto tai neliveto.s.posti.<1967maarit@gmail.com
Selvitä ilmaiseksi eri automalleista kootut katsastustilastot ja vikaraportit.
Katso maan kattavin autojen vikatietolista