Jättikokoinen loukku
199 €

Jättikokoinen loukku

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 25 heinäkuuta 14:38
Lisätiedot
Katso lisää sivuiltamme: https://www.korpimetso.com/product/2355/jattikokoinen-loukku
Tämä loukku on teetetty erikoismitoilla asiakkaidemme toiveesta. Loukku on erittäin tilava ja pitkän mallinen tunnelimallin loukku. Loukku soveltuu irtokoirien pyyntiin, supien, kettujen ym. petojen pyytämiseen

Loukku on valmistettu erittäin vahvasta verkosta, joka on keltapassivoitu. Verkko on valmistettu 2,5mm terästangoista ja sen silmäkoko on n.25mm.

Loukussa oleva haitta lukitsee loukun luukun, jolloin eläimet eivät pääse karkuun. Loukun laukaisuna voidaan käyttää joko astinlautaa tai vaihtoehtoisesti syöttikoukkua lyhentämällä vaijeria. Loukun laukaisu voidaan säätää erittäin herkäksi ja loukunluukku voidaan myös halutessaan painottaa sen alaosan koteloon lisäämällä vaikkapa metallitanko.

Loukku toimitetaan osina, se on nopea ja helppo koota, aikaa kuluu arviolta 15minuuttia ja tarvitset ainoastaan pihtejä sen kokoamiseen.

Loukulla on jäätävät mitat kasattuna 76x79x160cm. Kokonaispaino 24kg. Loukkua voidaan kuljettaa esimerkiksi farmariautossa kasaamattomana.
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja