Nostovaljaat Strap & Lift Pro
120 €

Nostovaljaat Strap & Lift Pro

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 23 syyskuuta 13:30
Lisätiedot
Parhaat kantovaljaat ammattilaisten käyttöön Strap & Lift Pro harmaa - Jämäkkä ja kestävä ergonominen muotoilu ja mitoitus

Uskomaton istuvuus kaiken kokoisilla käyttäjillä! Oikea mitoitus ja muotoilu tuntuvat välittömästi kun puet valjaat päällesi. Valjaat koostuvat kahdesta päällekkäisestä liinasta, jolloin liina jakaa kuorman tasaisesti sekä estää mekaanisen hankauksen, jos tavara on lähellä kantajaa.

Suuret nahkaiset suojat solkien molemmin puolin suojaavat niin kantajaa kuin nostettavia tavaroita. Korkealaatuiset soljet antavat maksimipidon ja ne on ommeltu niin, etteivät pääse kiertymään. Soljet ovat on molemmin puolin, joten kuorman saa nopeasti ja turvallisesti irrotettua. Solkien nahkasuojassa on joustavat pidikkeet, johon helposti saa ylimääräiset metrit kantohihnaa kiinni, jolloin ne eivät ole jaloissa työn aikana.

4 m korkealuokkaista kantohihnaa (75 mm leveä) tulee valjaiden mukana. Paino vain 1,3 kg, vaikka soljet ovat kestävää terästä.
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja