KAUPPA
fanaticaudio.com

Kaupan kaikki ilmoitukset (25)

Nuaskatu 5
87400 Kajaani
Ajoneuvot ja koneet, Auton varaosat ja tarvikkeet
http://www.fanaticaudio.com

Laadukas Bluetooth FM-lähetin
  • Laadukas Bluetooth FM-lähetin
  • Laadukas Bluetooth FM-lähetin
39 €

Laadukas Bluetooth FM-lähetin

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 13 kesäkuuta 14:21
Lisätiedot
4Mobile 4-FMTBT2 on FM-lähetin ja Bluetooth-vastaanotin jonka suunnittelussa ja toteutuksessa on panostettu toimivuuteen aivan uudella tavalla.

Tällä tuotteella saa lisättyä Bluetoothin audiostriimauksella ja Handsfreellä ihan mihin tahansa autoradioon. Niin alkuperäiseen kuin jälkiasennettuunkin. Laitetta käytetään monitoimisäätimellä jolla saa vaihdettua kappaletta, säädettyä äänenvoimakkuutta ja vastattua tulevaan puheluun. Lisäksi säätimessä on Play/Pause-toiminto. Yksikössä on myös sisäänrakennettu mikrofoni HandsFree-käyttöä varten edistyksellisellä taustamelun ja kaiun poistolla. Toimii lähes kaikkien mahdollisten Bluetooth-laitteiden kanssa. Mikäli autosi soittimessa on AuxIn-liitäntä, saat tämän laitteen kytkettyä myös siihen musiikin kuuntelua varten. Monitoimisäätimen jalusta tulee kiinni haluamaasi paikkaan mukana olevalla 2-puoleisella tarralla. Itse laite tulee jalustaan magneetin ja tarkasti muotoillun asennuskupin pitämänä tukevasti paikoilleen, vaikka irroittaminen onkin helppoa ja nopeaa.

Mukana tulevan tupakansytyttimeen liitettävän virtalähteen avulla saat laitteelle käyttävirran. Samalla laturilla voi ladata myös muita laitteita, sillä siinä on 5V USB-lähtö.

Ominaisuudet:

FM-lähetin
Bluetooth audiostream
Bluetooth HandsFree ( sisäänrakennettu mikrofoni )
Bluetooth 4.2
virtalähde toimii 12/24 V jännitteellä ( eli myös kuorma-autoissa )
mukana tulee tupakansytyttimeen sopiva virtalähde
myös Aux Out-lähtö äänelle
lähettimen kantama 2-3 metriä ( riittää autossa mainiosti )
latauskaapelin pituus 80 cm
laitteen keskusyksikön kokonais mitat: 58 x 47 x 26 mm