115 000 €

Moneen taipuva liiketila ja vuokrahuoneistoja

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 5 marraskuuta 12:34
Pinta-ala: 372 m² Huoneita: 7
Talotyyppi: Omakotitalo Rakennusvuosi: 1953
Maakunta: Varsinais-Suomi Alue: -
Kunta: Koski Tl Osoite: Kasperintie 4
Lisätiedot
Perinteikäs, tunnelmallinen ja hyvin tunnettu baari Koski TL:ssa - mikä nähdään seuraavaksi näissä tiloissa? - Sinä päätät!

Nyt huippumahdollisuus yrittäjälle lähteä perustamaan kannattavaa liiketoimintaa Koskipubin tiloihin. Koskipubilla on takana pitkä historia, hyvässä maineessa tunnettu, retro ja nostalginen baari on ollut koskelaisten ja lähikuntalaisten mieleen jo vuosien ajan. Omistajan halutessa siirtyä eläkkeelle, on aika tullut kääntää elämässä seuraava sivu ja etsiä kiinteistöön uutta omistajaa. Samassa kiinteistössä on ollut myös nykyisellä omistajalla kolme vuokrahuoneistoa yläkerrassa (kaksi yksiötä, yksi kaksio), joten uudella omistajalla olisi mahdollisuus jatkaa samalla vuokraustakin kohteessa.

Tässä siis erinomainen tilaisuus yrittäjälle lähteä rakentamaan liiketoimintaa joko haaveena oma baari - mikä olisi paikkakuntalaisten toiveena tai sitten kokeilemaan jotakin aivan uutta kuten esim. myymälätoimintaa. Nämä tilat avaavat uusia ja innovatiivisia käyttömahdollisuuksia. Halutessasi tilat voit muuttaa jopa kahvilaksi tai ihan vain jättää tilavaksi asunnoksi kolmikerroksisena - vain mielikuvituksesi ja haaveesi on rajana.

Tämä kiinteistö käsittää kolme eri kerrosta, kellarikerroksen, jossa tiloina ovat kaksi varastoa, kylmiö, pannuhuone, autotalli sekä pukuhuone, wc, kylpyhuone ja sauna.
1-kerros, jossa ovat olleet yleiset tilat eli eteinen, 2 asiakas wc:tä, baaritila (paikat 37 henkilölle), biljardipöydälle oma tilansa, jukeboxin ja pelikoneen paikat ja tiski. Lisäksi sosiaalitilat henkilökunnalle (makuuhuone, olohuone, keittiö, wc ja kylpyhuone). Kauniista kesäpäivistä -ja illoista voikin nauttia ulkona viihtyisällä terassilla. 2-kerroksessa sijaitsevat ullakkotilat, kaksi yksiötä ja yksi kaksio, jotka ovat olleet vuokralaisten käytössä.

Koski TL on Paimionjoen upeista koskista nimensä saanut kunta Varsinais-Suomen
sydämessä, luonnonmaisema koostuu kauniista kalliosydämisten moreenimäkien
rikkomasta savitasangosta. Rauhallisesta ja luonnon
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja