KAUPPA
Akiro Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (15)

Hakakallio 18
09930 Leppäkorpi | Kartta
Koti ja asuminen, Piha ja puutarha
http://akiro.fi

Kasvihuone Nuoli 10,4 m²
  • Kasvihuone Nuoli 10,4 m²
  • Kasvihuone Nuoli 10,4 m²
  • Kasvihuone Nuoli 10,4 m²
  • Kartta
699 €

Kasvihuone Nuoli 10,4 m²

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 18 toukokuuta 23:09
Lisätiedot
Huikea lumikuormankestävyys!

Erityisen vahva kaarikasvihuone vaativaan makuun tuulisille ja runsaslumisille alueille. Ilahduttavan korkea, soveltuu hyvin köynnöstävien kasvien viljelyyn. Korkeus myös lisää mukavasti tilan tuntua.

Kasvihuoneen mitat: leveys 2,6 m, pituus 4 m ja korkeus 2,5 m.

Runko on vahvaa sinkittyä terästä, profiili 60 x 20 mm. Katelevyt ovat kestäviä eurooppalaisia (mm. Palram/Lexan) UV-suojattuja 4 mm:n kennolevyjä. Kennolevyt toimitetaan pahvilaatikoissa valmiiksi mittoihinsa leikattuina.

Oikein asennettuna kennolevyillä on 10 vuoden takuu värinkestävyydelle ja valonläpäisykyvylle. Rungolla on 2 vuoden takuu.

Maksimilumikuorma on 450 kg/m² eli runko kestää reilun kahden metrin kerroksen vastasatanutta lunta tai reilun metrin märkää lunta!

Molemmissa päädyissä on läpivedon mahdollistavat tiivistetyt saranoidut ovet, joiden yläosat toimivat myös tuuletusikkunana.

Pystytys mieltymysten ja ajankäytön mukaan joko perustuksille tai suoraan maaperään paketin mukana tulevilla T-kirjaimen muotoisilla maa-ankkureilla.

Kuvien mallikasvihuoneiden koot vaihtelevat ja kuvassa oleva kasvihuone saattaa poiketa tarjotusta tai kuva saattaa sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu tuotteen hintaan.

Toimituspaketti sisältää yksityiskohtaiset kokoamisohjeet. Runko kootaan ruuveilla ja muttereilla. Rungon paino 92 kg.

Rahtimaksu kotiinkuljetettuna vain 49 EUR.