Smartia Halli B1
  • Smartia Halli B1
  • Smartia Halli B1
43 500 €

Smartia Halli B1

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 25 syyskuuta 12:47
Pinta-ala: -
Lisätiedot
Tyylikäs uutuus mallimme sopii toimistotilaa kaipaaville. Rakennuksen korkealla puolella on kaksi erillistä hallia (reilut 200m2/halliosa) ja matalammalla puolella kattavat toimistoratkaisut. Toimiston puolelle on suunniteltu kaksi toimistohuonetta, neuvotteluhuone ja suuri taukotila. Lisäksi löytyy sosiaalitilat sekä wc:t että suihkut.

Smartia hallit toimitetaan korkealaatuisista materiaaleista erittäin pitkälle suunniteltuna pre-cut -toimituksena. Runkotolpat sekä ikkuna- ja oviaukkopuut on valmiiksi määrämittaan leikattu, lovettu ja merkitty omalla numerosarjalla. Jokaisen runkopuun oma numerosarja löytyy myös rakennekuvista, joten tärkeä runkorakentamisen vaihe on helppoa ja pystytys on nopeaa.

Valitse pakettiin haluamasi sisältö. Toimitussisältö ja hinta määräytyy valintojesi mukaan. Halli toimitetaan rakennuspaikalle pre-cut -määrämittaisena pakettitoimituksena. Katso täydellinen toimitussisältö PDF -tiedostosta.

Kauppahintaan kuuluvat nimiöidyt rakennuslupakuvat, myös asemapiirros päivitetään tarvittaessa hallin osalta (vaaditaan DWG -muotoinen voimassa oleva asemapiirros). Lupakuvat toimitetaan postitse kaupanteon jälkeen.

Kaikkia hallimalleja voidaan myös vapaasti muunnella mittojen, huonekorkeuden, ovien, ikkunoiden, ulkoverhouksen, katemateriaalin jne. osalta. Myös omien kuvien, toiveiden tai suunnitelmien mukaiset hallit, piharakennukset ja autotallit saatte meiltä kilpailukykyiseen hintaan. Näin pystytään varmistamaan juuri sinun tarpeisiisi ja tonttiisi sopivan mittainen ja mallinen yksilöllinen piharakennus. Pyydä rohkeasti yksilöllinen tarjous valmismalli muutoksista tai hallitoimituksesta omien kuviesi sekä luonnostesi pohjalta.

PYYDÄ TÄSTÄ MALLISTA TARKEMPI NETTOTARJOUS! LASKEMME MYÖS JÄRKITARJOUKSEN ANTAMILLANNE MITOILLA!

HALLI B1: HAVAINNEKUVAN PERUSTIEDOT (MITAT HELPOSTI MUUNNELTAVISSA)
- Kokonaispituus: 40000 mm
- Kokonaisleveys: halli 15000 mm ja toimisto 10000mm
- Rakennusala: 550 m2
- Hallin huoneisto-ala: 209 m2 ja 213.5 m2
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja