KAUPPA
3x3m Nopsa Pikateltta, Popup teltta
  • 3x3m Nopsa Pikateltta, Popup teltta
649 €

3x3m Nopsa Pikateltta, Popup teltta

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 28 syyskuuta 08:41
Kunto: Uusi
Lisätiedot
NOPSA -pikateltat ovat markkinoiden suosituin telttamalli maassamme. Tämä ei ole ihme, sillä NOPSA -pikateltoissa on PARAS HINTA-LAATUSUHDE! Lisäksi tarjoamme markkinoiden kattavimman lisävarustevalikoiman. NOPSA valikoimassa ovat niin pikateltat, pop-up teltat, myyntiteltat, messuteltat, toriteltat, juhlateltat, näyttelyteltat, varikkoteltat, kalustoteltat, telttakatokset, terassiteltat, pagodateltat ja erikoisteltat.

Suosituin mallimme Nopsa PRO-malliston kehikot valmistetaan korkeatasoisesta ja kestävästä kuusikulmaisesta 1,8 mm vahvasta erikoisalumiinista. Tämän ansiosta Nopsan PRO-malliston 40 mm alumiiniprofiilista tehdyt rakenteet ovat selkeästi kevyempiä, miellyttävämpiä käsitellä ja kestävämpiä kuin useimpien muiden telttojen huomattavasti raskaammat ja samalla myös heikommat rakenteet.
Katto ja seinät on valmistettu helppohoitoisesta, täysin veden ja tuulen pitävästä, ultraviolettisäteilyä kestävästä 500D:n PU -päällystetystä polyesterikankaasta. Kaikki kankaat ovat myös paloturvallisia.

Telttapaketin sisältö:

- 3x3m katto 500D-polyesterikangasta
- 3x3m Alumiinirunko
- Pyörällinen kuljetuslaukku avautuu koko pituudeltaan keskeltä auki.
- Maapiikit ja karbiinilla varustetut kiinnitysnauhat
- Käyttöohjeet.

Paketti ei sisällä seiniä (saatavana erikseen).
Kuvan painot ja seinät ei sisälly hintaan.

Teltan teknisiä tietoja:

- Kattokankaan ja rungon paino 33 kg
- Teltan kuljetuskoko 155 x 35 x 35 cm
- Teltan kokonaiskorkeus maksimissaan n. 329 cm
(kulkukorkeus on säädettävissä viidelle eri korkeudelle)
- Alumiini materiaalivahvuus 1,8 mm

Hakusanat: pikateltta, pop-up teltta, myyntiteltta, messuteltta, toriteltta, juhlateltta, näyttelyteltta, varikkoteltta, kalustoteltta, telttakatos, terassiteltta, pagodateltta, erikoisteltta