KAUPPA
TMK Tori- ja markkinakaupan palvelukeskus Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (17)

Merstolantie 27
29200 Harjavalta
Koti ja asuminen, Piha ja puutarha
http://www.markkina.net

Gastrokaasugrilli 2
  • Gastrokaasugrilli 2
279 €

Gastrokaasugrilli 2

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 21 huhtikuuta 10:12
Kunto: -
Lisätiedot
Gastrogrillit ovat erittäin korkealaatuisia Saksassa valmistettuja koti- ja ammattikäyttöön suunnattuja kaasugrillejä. Pienen kokonsa ansiosta Gastrokaasugrilli 2 sopii erinomaisesti myös veneilijöille ja matkailijoille. Kattava Gastrokaasugrilli mallisto tarjoaa myös laajalla paistopinta-alalla olevat mallit yritys- ja yhdistysköyttöön. Gastrogrillien rungot ovat valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja ne ovat tehty kestämään kovempaakin käyttöä. Ruostumattoman teräksen ansiosta grilli on helppo puhdistaa ja pitää puhtaana. Grillin ritilä puolestaan on valmistettu kromatusta teräksestä, joka helpottaa puhdistamista.

Gastrokaasugrilli 2 on varustettu kahdella tehokkaalla teräksestä valmistetulla 4,5 kW polttimella, yhdellä piezo-sytyttimellä. Gastrogrillien varmatoiminen Eco-Tech poltinjärjestelmä vähentää kaasun kulutusta ja lisäksi voit helposti itse valita montaako poltinta käytät yhtä aikaa ja millä teholla.

Gastrogrillit ovat varrustettavissa erittäin monipuolisesti käyttäjän tarpeiden mukaan. Tavallisimpa varusteita ovat teräspannu, mobiilijalat ja sivupöydät.

Tekniset tiedot:
• Kaasun kulutus 650 g/h
• Polttimien teho 9 kW
• Yhden polttimen teho 4,5kW
• Käyttöpaine 30 mbar
Katso kotisivuilta mallit ja varusteet!
Hakusanat: grilli, kaasugrilli, grilli ammattikäyttöön, rosteri, ruostumatoneräs, makkaragrilli, torigrilli
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla