KAUPPA
Allergia- ja Sisäilma-apu Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (14)

Sturenkatu 43
00550 Helsinki
Koti ja asuminen, Sisustus ja huonekalut
http://www.allergia-apu.fi/

Ilmanpuhdistin LightAir IonFlow Evolution
  • Ilmanpuhdistin LightAir IonFlow Evolution
  • Ilmanpuhdistin LightAir IonFlow Evolution
  • Ilmanpuhdistin LightAir IonFlow Evolution
329 €

Ilmanpuhdistin LightAir IonFlow Evolution

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 22 elokuuta 09:14
Kunto: Erinomainen
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Markkinoiden hiljaisin ja käyttökuluiltaan edullisin ilmanpuhdistin, joka tutkitusti poistaa ilmasta erittäin pienetkin hiukkaset, mukaan lukien virukset!

LightAir ilmanpuhdistin toimii käytännössä äänettömästi, se ei kuluta juuri lainkaan energiaa, eikä siihen tarvitse milloinkaan vaihtaa suodattimia.

LightAir poistaa tehokkaasti myös terveydelle haitallisiksi todettuja ultrapieniä hiukkasia, jotka kulkeutuvat syvälle keuhkoihin ja sieltä edelleen verenkiertoon asti. Ultrapieniä hiukkasia esiintyy runsaasti mm. pakokaasuissa ja puun polton savukaasuissa. Sen lisäksi, että ne vaikuttavat keuhkoihin, tiedetään niiden pahentavan mm. sydän- ja verisuonitauteja ja koska ultrapienet hiukkaset kulkeutuvat verenkierron kautta aivoihin, on niiden todettu olevan osatekijöinä myös aivohalvauksissa ja Alzheimerin tautiin sairastumisessa.

Ultrapienten hiukkasten kokoluokkaan kuuluvat myös virukset. Ruotsissa tehdyt tutkimukset (Linköpingin yliopisto ja Karolinska Institutet) ovat osoittaneet LightAirin vähentävän ilmateitse leviävien virustartuntojen määrää sisätiloissa selkeästi.

Kolme värivaihtoehtoa: valkoinen, musta ja kulta.

Alennus nyt yli -30%. LightAir ilmanpuhdistin on saatavana heti myymälästämme Helsingissä (Sturenkatu 43). Ilmainen toimitus kun ostat puhdistimen verkkokaupaupastamme.