Kanavasavuilmaisin uniguard ug-3-o
  • Kanavasavuilmaisin uniguard ug-3-o
  • Kanavasavuilmaisin uniguard ug-3-o
  • Kanavasavuilmaisin uniguard ug-3-o
150€ 350€

Kanavasavuilmaisin uniguard ug-3-o

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 2 lokakuuta 14:26
Lisätiedot
kanavasavuilmaisin

Kanava-asennettava savuilmaisin - Uniguard on kehitetty havaitsemaan savua ilmanvaihtokanavissa. Yhdistämällä savutunnistimen kotelo ja itse kanavaan tuleva tietyllä tavalla muotoiltu ilmaputki, saadaan aikaan optimaalinen ilmavirtaus savutunnistimen läpi.
Uniguard täyttää vaatimukset palon havaitsemiseen mallista riippuen alkaen 0,2 m/s tai 2 m/s aina 20 m/s asti. Uniguard on testattu ja hyväksytty EN-54-standardin mukaisesti.
Uniguardia on olemassa kahta erilaista tunnistintyyppiä: ionisoiva ja optinen. Tunnistintyyppi valitaan mm. oletetun tulipalon syttymistavan, siitä syntyvän savun tyypin ja tulipalon lämpötilan mukaan.
Ionisoiva tunnistin toimii hyvin tulipalossa, jossa partikkelit ovat pieniä (0,01-1 mikrometriä) tästä on hyötyä palon aikaisessa vaiheessa, kun tuli saattaa olla vielä näkymätöntä. Ionisoiva tunnistin tunnistaa tulipalot herkästi, mutta ionisoiva tunnistin voi häiriintyä näkymättömistä palokaasuista, joita tulee mm. hitsaamisesta, autoista, tupakoinnista ja keittiöistä tässä suhteessa optinen tunnistin on parempi.
Optinen savutunnistin perustuu LED-valon säteilyyn ja sen heijastumiseen. Kun savua havaitaan, LED-valon heijastuskulma muuttuu ja tunnistin saa siten indikaation tulipalosta. Optinen savutunnistin toimii hyvin, kun savu on näkyvää white smoke, jolloin partikkelit ovat kokoluokkaa 1-10 mikrometriä. Sopivia käyttökohteita ovat esim. suurkeittiöiden tai autotallien ilmastointikanavat.
Uniguard asennetaan siis ilmastointikanavaan. Vakiopituinen alumiinista valmistettu ilmaputki on 0,6 metriä pitkä ja sitä voidaan tarpeen mukaan lyhentää sahaamalla se sopivan pituiseksi. Tarvittaessa Calectron valikoimasta löytyy myös pitempiä ilmaputkia isompiin ilmastointikanaviin.

www.konkurssikamaa.com
Alankotie 2 järvenpää
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja