KAUPPA
A & R Empresas Finland

Kaupan kaikki ilmoitukset (40)

Marjastentie 82
16730 Kutajärvi
Asunnot ja tontit, Ulkomaan asunnot
http://lomaespanjassa.com

990 €/vko

Villa Isabel, lomahuvila Costa del Solilla

Osasto: Ulkomaan asunnot, Vuokrataan Pinta-ala: 117 m² Huoneita: 5
Maa: Espanja Kaupunki: Nerja
Lisätiedot
HINTA 990-1695 e/VKO AJANKOHDASTA RIIPPUEN.

Erittäin viehättävä huvila, upea puutarha ja allas-alue. 118 m2, 3 mh, 6 makuupaikkaa, 2 kph, ilmastointi, Wi-Fi, uima-allas, grilli ym.

Villa Isabel sijaitsee hienosti hoidetulla alueella kävelymatkan päässä Nerjan kaupungin keskustasta. Sen terassilta aukeaa komeat maisemat kaupunkiin, vuoristoon merelle.

Huvilan piha on todella viihtyisä. Siellä on lukematon määrä erilaisia kasveja, useita oleskelualueita, grilli ja hieno uima-allasalue lepotuoleineen. Pihalla on myös nurmikkoa, jossa on tilaa erilaisille peleille ja leikeille. Etupihalla on turvallinen pysäköintipaikka kolmelle autolle.

Huvila on sisustettu tyylikkäästi lämpimiä värejä käyttäen. Siellä on tilaa 117 m2, joka muodostuu olohuoneesta, ruokailutilasta, kolmesta makuuhuoneesta, keittiöstä ja kahdesta kylpyhuoneesta.

Tilavassa olohuoneessa on mukava sohvaryhmä, takka ja televisio, josta näkyy useita kansainvälisiä kanavia. Huoneen toisessa päässä on ruokailutila kuudelle henkilölle.

Keittiön varustetaso on varmasti riittävä, sillä siellä on mm. astianpesukone, jää/pakastekaappi, liesitaso (kaasu), uuni, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin, sitruspuristin, astiasto ym.

Kaikki makuuhuoneet ovat valoisia ja väljiä. Päämakuuhuoneessa on parivuode, kahdessa muussa makuuhuoneessa on erilliset vuoteet kahdelle. Yhteensä makuupaikkoja on kuudelle henkilölle. Huvilassa on myös sänky pienelle lapselle tai vauvalle.
Kaikissa makuuhuoneissa on tehokas ilmastointilaite, jolla voi tarvittaessa joko viilentää tai lämmittää huvilaa.

Kylpyhuoneita on kaksi. Toisessa on amme ja toisessa suihku.

Huvilassa on ilmainen internetyhteys.

Villa Isabel ja sen piha tarjoavat täydelliset olosuhteet onnistuneelle lomalle!
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla