Hälytysjärjestelmä - Celotron Pulse
380 €

Hälytysjärjestelmä - Celotron Pulse

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 30 marraskuuta 01:00
Lisätiedot
Celotron Pulse hälytysjärjestelmän käyttö ei vaadi erillisiä sopimuksia tai kuukausimaksuja.

Pulse peruspakkaus sisältää seuraavat lisälaitteet, valmiiksi ohjelmoituina:

-Keskusyksikkö, jossa: Wlan, Lan ja gsm-tekniikka + akku, integroitu antenni ja usb-virtalähde
-1 kpl liiketunnistin magneettikuula jalalla
-1 kpl kauko-ohjain (monitoimi)
-1 kpl ovimagneetti

Celotron Pulse hälytysjärjestelmä
Celotron Pulse on edullinen ja helposti käyttöönotettava langaton hälytysjärjestelmä, oikein asennettu hälytysjärjestelmä ehkäisee tehokkaasti murto, palo- ja vesivahinkojen syntyä. Suunnittelussa on panostettu teknisen ylivoimaisuuden lisäksi myös helppokäyttöisyyteen ja asiakkaan kustannusten minimointiin. Pulsea on mahdollista käyttää jo valmiina olevalla internet-yhteydellä, joten GSM-liittymä kuukausimaksuineen ei ole välttämätön. Celotron Pulseen on saatavilla markkoinoiden mahdolliseseti kattavin lisälaitevalikoima. Perusantureiden lisäksi voidaan käyttää myös monia älykkäitä lisälaitteita, kuten sähköjärjestelmän ohjauksia. Ainoana maailmassa järjestelmään voidaan liittää rajoittamaton määrä lisälaitteita.

Celotron Pulse onkin erittäin hyvä vaihtoehto turvaamaan kotia ja perhettä, mikäli jotakin epätavallista tapahtuu, kuten murto tai tulipalo: järjestelmä hälyttää mobiilisovellukseen push hälytysilmoituksella sekä SMS-tekstiviestillä haluttuihin puhelinnumeroihin (tekstiviesteihin oltava oma liittymä, esim. Telia PrePaid). Lisäksi laitteen sisäänrakennettu sireeni tuottaa kovan 100 dB hälytysäänen. Sisäänrakennettu akku huolehtii että järjestelmä toimii myös sähkökatkojen aikana. Hälytysjärjestelmän käyttö ei vaadi erillisiä kuukausimaksuja tai sopimuksia.
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja