Kirvesmies / timpuri

Kirvesmies / timpuri

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 25 marraskuuta 06:58
Lisätiedot
Etsimme omille työmaillemme sekä asiakkaidemme palvelukseen ammattitaitoisia timpureita pitkiin työmaihin.

Ammattiosaaminen ja työkokemus vaaditaan, mielellään vähintään 3 vuotta. Arvostamme oma-aloitteisuutta, reipasta otetta töihin sekä oikeaa asennetta työntekemistä kohtaan.

Onhan sinulla hyvä fyysinen kunto sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti. Tulethan myös toimeen suomen kielellä.
Töitä on tarjolla heti.

Työt sijoittuvat pääkaupunkiseudulle, pääasiassa Helsinkiin.
Palkka TES / sopimuksen mukaan.

Proworks palvelut Oy on johtava ja erillainen työntekijöitä huomioon ottava vuokratyöntantaja, korjausrakentamisen ja asiakkaiden ongelmien ratkaisuun keskittyvä palvelukonseptien kokonaisuus.
Huolehdimme työntekijöidemme arjesta, panostamme työturvallisuuteen osana asiakkuuksien hoitoa, teemme yhdessä työtä asiakaan parhaaksi, palkitsemme työyhteisön jäseniä laadukkaasta huomioivasta työmoraalista.
Proworks sisältää palvelukonseptien monipuolisen maailman. Konseptit auttavat löytämään ratkaisut asiakkaan loppukäyttäjän parhaaksi sekä uudenlaisen lähestymismallin seikkaperäisesti kokonaisuudessaan. Kyseessä ei ole niinkään satuja ja tarinoita vaan kasvutarina, suunnitelmalliseen asiakaslupauksien täyttämiseen sekä paras vuokratyönantaja, että haluttu työpaikka 2000 luvulla.

Proworks on osa tilaajavastuu järjestelmää.
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja