Dd hammocks frontline riippumatto
  • Dd hammocks frontline riippumatto
  • Dd hammocks frontline riippumatto
  • Dd hammocks frontline riippumatto
70 €

Dd hammocks frontline riippumatto

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 19 elokuuta 16:06
Lisätiedot
DD Frontlinen design on pitkälti sama kuin Travel -versiossa. Frontline riippumatto toimitetaan myös sisäänrakennetulla hyttysverkolla, joka rakentuu riippumaton päälle niin, että molemmin puolin riippumattoa pääsee vetoketjusta sisään ja ulos. Ja samalla tavalla kuin Travelissa, saa moskiittoverkon myös tässä nostettua ylös ja sidottua yläpuolelle niin, että se ei ole tiellä jos sitä ei tarvita. Yläasennosta sen kuitenkin tiputtaa toimintakuntoon muutamassa sekunnissa, sitten kun tarvii.

Siinä missä Frontline eroaa Travel hammockista on pohjan kaksi erillistä kerrosta, ne valmistettu ultramukavasta polyesteristä ja voit tarvittaessa laittaa niiden väliin lisäeristettä, kuten makuualustan. Frontline ei kuitenkaan ole vedenpitävä, mitä Travel taasen on - mutta mutta, etuna Frontlinessä kuitenkin huomattavasti parempi hengittävyys ja mahdollisuus käpertyä vaikka tuplapohjan sisään (se on velcronauhalla avattavissa) jos niin haluat.

Tätä mainostetaan valmistajan toimesta hyvänä vaihtoehtona meille Euroopan kansalaisille ja erityismaininnan se saa soveltuvuudestaan viidakkoon, koska hengitys ja hyttysverkko.

Sisäänrakennettu hyttysverkko mukana
Hyttysverkon molemmin puolin avattavat vetoketjut
Kaksikerroksinen pohja
Pohjan saa auki (velcronauha) ja sisään voi laittaa eristettä
Mukana 10m kiinnitysköyttä
Mukana 2 x 2m joustavat nyörit hyttysverkon kannattamiseen ja kepit levittämistä varten
Paino: 820g (ilman naruja)
Mitat: 2.7 x 1.4m
Käyttäjän maximipaino: 125kg
Käyttäjän maksimipituus: 196cm
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja