AirTrack Nordic Carbon ilmavolttirata, uusi
  • AirTrack Nordic Carbon ilmavolttirata, uusi
  • AirTrack Nordic Carbon ilmavolttirata, uusi
  • AirTrack Nordic Carbon ilmavolttirata, uusi
  • AirTrack Nordic Carbon ilmavolttirata, uusi
  • AirTrack Nordic Carbon ilmavolttirata, uusi
500 €

AirTrack Nordic Carbon ilmavolttirata, uusi

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 6 joulukuuta 09:06
Lisätiedot
*Special Carbon Edition*
*Mitat: 3-6m x 1,5m x 0,15m*
*Ilmainen toimitus*

AirTrack Nordic Carbon ilmavolttirata

AirTrack Nordic Carbon on erikoisvalmisteinen 15 senttiä paksu ja 1,5 metriä leveä AirTrack-patja, jonka pituudeksi voit valita 3-8 metriä. Mustat hiilikuitua muistuttavat reunat ja keltaiset tai mintut yksityiskohdat tekevät tästä AirTrackista tyylikkään. Molemmissa päissä patjaa on koko leveyden mitalta velcro-kiinnikkeet. Tällä AirTrackilla erotut joukosta!

AirTrack Nordicin tuotteissa on panostettu kestävyyteen ja laatuun. Valmistukseen on käytetty vain parhaita myrkyttömiä raakamateriaaleja. Lisäksi saumoja ei ole ommeltu, vaan ne on sulautettu yhteen ja peitetty ylimääräisellä kerroksella parhaan ilmatiiviyden saavuttamiseksi.

AirTrack ilmavolttirata on ilmalla täytettävä voimistelualusta, joka sopii niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Laadukkaat valmistusmateriaalit ja tuotantotapa varmistavat sen ilma- ja vesitiiviyden. Ilmamatto on helppo täyttää ja tyhjentää mukana tulevalla sähköpumpulla. Käyttöönotto ja purkaminen vievät vain muutaman minuutin. Pumppu mahdollistaa lisäksi yksilöllisesti säädettävän ilmanpaineen/kimmoisuuden matolle.

AirTrack on lisäksi kätevä taittaa sekä rullata kasaan ja säilytys onnistuu mukana tulevassa säilytys/kantokassissa. AirTrack muistuttaa voimistelussa käytettävää joustolattiaa, ja sitä käytetään mm. voimistelussa, cheerleadingissa, parkourissa, trikkauksessa ja kaikenlaisissa pompuissa ja volteissa.

Ilmavolttirata pehmentää maahantuloa ja mahdollistaa korkeammat pomput. Se vähentää pomppimisesta aiheutuvia ääniä ja sen pintamateriaali estää liukastumiset.

Tuotetiedot:

Materiaali: PVC Tarpaulin, Double Wall fabric, 2700 threads per sqm
Pumppu: 600W sähköpumppu (CE-hyväksytty)
Kantokassi
Mitat: 3-8 m (pituus) x 1,5m (leveys) x 0,15m (paksuus)
Väri: musta/keltainen tai musta/minttu
Paino: 3,6kg/m2
2 vuoden takuu
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja