RVS T6A Automaattivaihteiston käsittelyaine
60 €

RVS T6A Automaattivaihteiston käsittelyaine

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 6 marraskuuta 16:11
Lisätiedot
RVS T6A Automaattivaihteiston käsittelyyn

Vaihteistoissa on paljon kitkaa ja kulumista tulee helposti. Synkronilevyt kuluvat, minkä seurauksena vaihteistosta tulee jäykkä ja se alkaa pitää ääntä. Tähän vaivaan saat helposti apua käyttämällä vaihteistotuotteitamme.

Automaattivaihteiseen autoon, jonka tikusta voi tarkastaa öljyn määrän ja laadun, on kaikkein helpointa tehdä käsittely. Jos et manuaalivaihteista autoa pääse nostamaan ylös, on helpointa käydä jossain pikkukorjaamolla ja pyytää ammattilaisia lisäämään tuote vaihteistoon. Usein tästä toimenpiteestä selviää aivan pikkurahalla, ja ajaessasi huomaat nopeasti, kuinka vaihteita on kevyempi käyttää ja laatikko toimii täsmällisesti kuin uusi.

Valitse tuote vaihteiston öljymäärän ja sen mukaan, onko vaihteisto automaattinen vai käsivalintainen. Voit selvittää autosi vaihteiston öljymäärän sen käyttöohjeesta tai esimerkiksi täältä https://www.neste.fi/lubricant-recommendation

T6A: Automaattivaihteistolle, jonka öljytilavuus on enintään 6 litraa.


RVS Technology® on teknologia, jolla voidaan muodostaa tribokeraamista pintamateriaalia kitkan vaikutuksen alaisille metallipinnoille laitteen ollessa normaalissa käytössä. RVS:llä on monia ainutlaatuisia ominaisuuksia: se suojaa pintoja ja laitteita kulumiselta. RVS on ainoa teknologia, jolla on kyky kunnostaa liukupintoja hyvässä tapauksessa jopa niiden alkuperäiseen muotoon ja toleransseihin. Uusi pintarakenne syntyy autoreaktiivisesti ilman, että kunnostettavaa laitetta tarvitsisi purkaa. Käytännössä se tarkoittaa, että kunnostus ei aiheuta seisakkia ja tuotannonmenetystä.

Teknologian ydin on sen kyvyssä tunnistaa kuluneita ja vioittuneita kohtia paikallistamalla kitkan aikaansaama lämpöenergianlähde (lämpö) ja sen jälkeen muokata näitä pintoja. Prosessi lakkaa

Voit tilata suoraan verkkokaupastamme nyt 15% tutustumisalella www.elektropapu.fi
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja