198 000 €

Kerrostalo | 1h + kt + alk

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 4 lokakuuta 08:01
Pinta-ala: 38 m² Huoneita: 1
Talotyyppi: Kerrostalo Rakennusvuosi: 2019
Maakunta: Pohjois-Savo Alue: Kuopio Keskus
Kunta: Kuopio Osoite: Minna canthin katu 11 c 17
Lisätiedot
Kuopion Vahtivuori tarjoaa sinulle elämäsi parhaat vuodet keskellä keskustan palvelutarjontaa, elämyksiä ja harrastusmahdollisuuksia.

Vahtivuori on idyllinen yhtiö omalla tontilla rauhallisten kävelykatujen kulmassa Kuopion keskustassa sisäpihamiljöössä. Piha-alueen toiminnot ovat yhteisiä naapuriyhtiön As Oy Minna Canthin katu 11 kanssa. Satama ja Kallaveden laineet, tori ja sitä ympäröivät palvelut sekä Väinölänniemen ulkoilualue ovat kaikki kävelymatkan päässä.

Kuopion keskustan ytimeen, omalle tontille, jota yhtiö hallinnoi 13/27-osuudella, on valmistunut 2-3 -kerroksinen hissitalo. Hissitalossa on 19 laadukasta ja erikokoista asuntoa yksiöistä neliöön. Kaikissa huoneistoissa on vesikiertoinen lattialämmitys, koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto lämmöntalteenotolla sekä huoneistokohtaiset vesimittarit. Yksiöissä on ranskalainen parveke. Kotien pintamateriaalit on valittu sisustusarkkitehdin näkemystä käyttäen ja ne ovat nähtävillä paikan päällä.

Erikseen myytävät autohallipaikka -osakkeet sijaitsevat kellarikerroksen puolilämpimässä osassa, minne pääsee hissillä. Kellarikerroksen lämpimässä osassa sijaitsevat kuivaushuone, ulkovälinevarasto, tekniset tilat sekä väestönsuoja, jossa on huoneistokohtaiset irtainvarastot. Energialuokka C.

Autohallipaikka vh. 25.200 .

Rakentaja: Rakennustyö Salminen Oy, kuopiolainen luotettava perheyritys.
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja