Kassakaappi honeywell 2120 151l
  • Kassakaappi honeywell 2120 151l
  • Kassakaappi honeywell 2120 151l
1 390 €

Kassakaappi honeywell 2120 151l

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 6 elokuuta 16:56
Lisätiedot
https://www.tuontitukku.fi/tuote/kassakaappi-honeywell-2120-151l-taysikokoinen-turvakaappi/002120/

Täyskorkea, iso palosuojattu turvakaappi suojaa tärkeimmät arvoesineet, tarvikkeet ja dokumentit. Paloeristetty kaksoisteräsrakenne takaa jopa 1,5 tunnin palosuojauksen! Lisäksi turvakaapissa on liike- ja kallistushälytin, joka hälyttää mikäli kaappia yritetään anastaa. Turvakaappi on myös roiskevedenpitävä, joten esimerkiksi passit, tärkeimmät dokumentit ja arvoesineet pysyvät kuivana, vaikka kaapin päälle tulisikin hetkellisesti vettä.

Turvakaapin oven saa auki digitaalisella numerokoodilla, jonka jälkeen vipukahvaa pitää vääntää, jotta ovi aukeaa. Voit kuitenkin hätätilanteessa itse ohittaa digitaalilukituksen ja avata kaapin hätäavaimella. Kaapin sisällä on erillinen turvalokero sekä kaksi hyllytasoa, jotka voi halutessa irroittaa. Ovessa on yhteensä 8 pultin lukitusmekanismi, joten kaappia on erittäin vaikea murtaa.

Kompaktin kokoinen kassalokero onkin erinomainen valinta toimistoihin ja kotikäyttöön. Kaapin alla on Heavy Duty teräspyörät, jotka helpottavat kaapin sijoittamista oikeaan paikkaan. Selkeästi luettavasti LCD-näytöstä näet kalenterin sekä kuluvan kellonajan, ja voit myös ladata kaapin ohjelmasta käyttäjähistorian, jolloin näet milloin kaappia on avattu edellisen kerran.

Ominaisuudet

1,5h palokestävyys jopa 927°C lämmössä!
Eristetty kaksoisteräsrakenne , kestävä jauhemaalattu pinta
Sisällä lukittava tallelokero
Säilytystila 5,33m3
Roiskevedenpitävä
2 turvalukkoa, digitaalinen numeroyhdistelmä sekä avain
Mukana 2 hätäavainta, mikäli kaappi pitää saada nopeasti auki
Lisäturvana äänellinen liikuttamishälytin
Selkeästi luettava digitaalinen näyttö näyttää myös kalenterin ja kellonajan
Ladattava käyttäjähistoria
Mitat 1204x600x573mm
Mukana 4xAA-paristot
Paino 260kg
7 vuoden takuu!
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja