Halli kiinteistöhoitokoneille

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 9 syyskuuta 19:15
Kunto: -
Vuosimalli: - Käyttötunnit: -
Alusta: -
Lisätiedot
Markkinoiden vahvin ja ainoa kunnolla talvenkestävä halli konekannan suojaksi.. Tästä ei tarvitse lumia pudotella. Landek pressuhallin todella vankkarakenteinen kuumasinkitty ristikkorunko kestää vuosikymmeniä. Käytämme parasta mahdollista pressua (900gr/m2, samaa kuin rekkojen pressukapelleissa) jonka käyttöikä on n.15-25 vuotta ja jopa enemmän.

Landtek Hall on helppo ja nopea pystyttää. Se ei vaadi juurikaan pohjatöitä. Vain kantava suht tasainen kenttä riittää. Koko 6x10mx2,5m (ovikorkeus). Myös korkeampia ja pidempiä vaikka kuorma-autoille ( vaikka 6x16m) Saatavissa eri väreissä ja myös läpiajettavana sekä leveämmällä rungolla. Vakiona valkoinen hallin sisään valoa tasaisesti antava katto. Suoraseinäinen malli joka antaa parhaat hyötyneliöt eikä lumet jää nojaamaan seinää.

Lantekin pressuhallit ovat markkinoiden ainoa aidosti CE hyväksytty pressuhallimallistoi jolle saa tarvittaessa myös rakennusluvat!
Käy kotisivuillamme www.Landtek.fi ja lue lisää / pyydä tarjous sinua kiinnostavasta mallista!

Huom! Tilaa ajoissa sillä tuote tehdään tilauspohjaisesti. Toimitusaika tällä hetkellä n 6-7 viikkoa. Voit myös tilata meiltä hallin pystytettynä tai vaikka hallin siirron. Wille / Grasshopper / Ransomes / Toro / John Deere / Bob Cat /pressutalli / autoteltta /kubota