KAUPPA
L. Salkari Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (224)

Ylätori 2 B, Rewell Center 2. krs
65100 Vaasa
Koti ja asuminen, Asusteet ja kellot
http://salkari.fi

Garmin Fenix 6 Sapphire Titanium älykello
  • Garmin Fenix 6 Sapphire Titanium älykello
  • Garmin Fenix 6 Sapphire Titanium älykello
  • Garmin Fenix 6 Sapphire Titanium älykello
  • Garmin Fenix 6 Sapphire Titanium älykello
  • Garmin Fenix 6 Sapphire Titanium älykello
  • Garmin Fenix 6 Sapphire Titanium älykello
1 099 €

Garmin Fenix 6 Sapphire Titanium älykello

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 11 syyskuuta 11:08
Lisätiedot
Mahtava Garmin Fenix 6 -älykello kahdella rannekkeella ja todella kattavilla ominaisuuksilla.

Uuden Garmin Fenix 6 -malliston kellot ovat testattu ääriolosuhteissa ja ne ovat oivallisia apureita parantamaan suoristustasi missä ja miten tahansa liikutkin. Edistyneet toiminnot tuovat uusia mahdollisuuksia liikkumiseen ja seikkailemiseen.

Garmin Fenix 6 010-02158-23 -älykellon kestävä ja kevyt titaanirunko on leveydeltään 47 mm ja paksuudeltaan 14,7 mm. Painoa kellolla on vain 72 g.

Kellossa on 22 mm leveä titaaninen metalliiranneke. Lisäksi kellon mukana tulee oranssi silikoniranneke.

Tässä Garmin Fenix -älykellossa on pyöreä värinäyttö, joka on halkaisijaltaan 1,30" ja resoluutioltaan 260 x 260 pikseliä. Transflektiivinen MIP-näyttö pysyy luettavana jopa auringonpaisteessa. Näyttöä suojaa kestävä safiirilasi.

Kellossa on 32 Gt tallennustila, johon voi tallentaa esimerkiksi musiikkia ja sovelluksia.

Kellon akku kestää älykellotilassa jopa 14 päivää. GPS-tilassa akku kestää enintään 36 tuntia, GPS ja musiikki -tilassa enintään 10 tuntia, GPS-virransäästötilassa enintään 28 päivää ja kellon akunsäästötilassa enintään 48 päivää.

Tämän premium-luokan älykellon ominaisuuksiin sisältyy paljon erilaisia toimintoja, jotka tekevät siitä parhaan kaverisi niin urheilussa kuin vapaa-ajallakin. Riittävistä toiminnoista pitää huolen erilaiset kellotoiminnot, anturit, älyominaisuudet, turvallisuus- ja jäljitysominaisuudet, taktiset ominaisuudet, aktiivisuuden seurantaominaisuudet, kuntosali- ja kuntoiluominaisuudet, harjoittelu-, suunnittelu- ja analyysiominaisuudet, sykeominaisuudet, juoksuominaisuudet, golfominaisuudet, ulkoilu- ja virkistysominaisuudet, pyöräilyominaisuudet sekä uintiominaisuudet.

Garmin Fenix -kello yhdistetään älypuhelimeen Bluetooth-yhteydellä ja se on yhteensopiva sekä iPhone- että Android-puhelinten kanssa.

Laadukkaille Garmin-kelloille myönnetään kahden vuoden takuu.


Katso tarkemmat tiedot sekä muut älykellot verkkokaupastamme.

www.salkari.fi
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja