Aurinkosähkövoimala 2,24kW/230V vapaa-ajanasunnoll
3 790 €

Aurinkosähkövoimala 2,24kW/230V vapaa-ajanasunnoll

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 13 syyskuuta 17:45
Lisätiedot
Hyvästit siirtomaksuille paketti, jolla normaalien kodinkoneiden kuten jääkaappi mikro pölyimurin lisäksi toimivat viihde-elektroniikan laitteet kuten TV, DVD, peli- ja tietokoneet.

Paketti sisältää kaiken minka tarvitset, Aurinkopaneeleilla keräät auringon energian. Hypridi invertteri lataa akut muuttaa akkujännitteen normaaliksi 230V jännitteeksi ja jos akut tyhjenevät loppuun käynnistää se mahdollisen aggregaatin latamaan akkuja.

Nauti jatkuvasta ja luotettavasta virtalähteestä riippumatta siitä, onko verkko käytettävissä vai ei. Ecowatt-invettereiden tuottama energia ohjautuu älykkäästi eri teholähteistä. Käyttäjä voi määrittää kaikki parametrit: akkujen, aurinko- tai vaihtovirtalähteen (verkko tai generaattori) käyttöä. Jos aurinkopaneeleiden tuotto ei riitä kulutukseen, Ecowatt voi ottaa puuttuvan energian toisesta teholähteestä. Ecowatt-Invertteri tallentaa akkuihin aurinkoenergiaa myöhempää käyttöä varten illaksi ja yöksi. Suljetussa järjestelmässä Ecowatt voidaan kytkeä aggregaattiin, jolloin varmistetaan akkujen varaustila, jos ne ovat tyhjiä ja aurinkoenergian tuotanto on riittämätön.

Invertteri pystyy toimimaan useilla eri energialähteillä, kuten:

sähköverkko

aurinkopaneelit

aggregaatti

akku

Paketti sisältää kaiken mitä tarvitset:

8 kpl FixSun 280W aurinkopanneeli

1 kpl Ecowatt Hypridi invertterin 48V 3kW 60A

4 kpl Voltronic 200Ah AGM akkua

8 kpl aurinkopaneelikiinnikkeet kattomateriaalin mukaan

20 m asennuskaapeli 2x6mm2

3 paria akkujen välikaapelit

10 kpl MC4 liittimet

3 pari MC4T liitin

1 kpl turvakytkin

1 kpl sulake
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja