Oivukka
  • Oivukka
  • Oivukka
  • Oivukka
  • Oivukka
  • Oivukka
  • Oivukka
-

Oivukka

Ilmoitustyyppi: Vuokrataan Ilmoitus jätetty: 10 joulukuuta 14:51
Nukkumapaikkoja: 5 Pinta-ala: 40 m²
Lisätiedot
Perinteinen mökin ja rantasaunan kokonaisuus 0.7 hehtaarin tontilla. Luonnonmukainen jyrkähkö rinnetontti, jossa mäntyjä ja koivuja sekä isoja kiviä. Ranta on erittäin lapsiystävällinen. Tontti / ranta on etelän suuntaan.

Lämmitystä varten mökissä on avotakka ja irtopatteri sekä lämpöpuhallin. Tupakeittiössä on levitettävä vuodesohva, makuualkovissa 120 cm leveä vuode ja toisessa 80 cm. Keittiön lieden lisäksi käytössä on puuhella. Keittiössä ei ole viemäröintiä. Mökin takakuistille tulee kylmä vesi pumpulla kaivosta.
Keväisin ja syksyisin Joutsenia järvellä. Järven edustalla on pieni Rakkaussaari, jonne voi soutaa ja mennä maihin. Sähköperämoottori vuokrattavana 55 /viikko. Perämoottori varattava mökkivarauksen yhteydessä. Varattavana lisäpalveluna nimellä "perämoottori/varaus". Ystävällisesti ilmoittakaa varauksessa vielä mikäli vuokraatte perämoottorin.
Erittäin monipuolinen kalakanta (mm. kuha, ahven, hauki, lahna, sulkava, karppi, suutari, särki, kiiski). Käytettävissä 3 katiskaa, joihin luvat. Erillinen rantasauna, et. n. 100 m (puukiuas, muuripata), pukuhuone. Saunaan tulee kylmä vesi kaivosta pumpulla. Tontilla on myös leikkimökki lapsille, ulkokäymälä sekä puuvarasto. Mökillä on kaasugrilli ja rannassa pallogrilli.
Lähimmät palvelut Sälinkäällä n. 1.5 km päässä, jossa kyläkauppa ja Karaoke-baari. Mäntsälä n. 10 km, Hyvinkää n. 30 km, Lahti n. 50 km. Asfaltoitu kylätie nro 1471 menee mökin takana n. 100 m päässä.

Varustelu
Sähkövalo, sähköhella, jääkaappi, avotakka, kylmä vesijohto pumpulla, juomavesi kaivosta, ulkokäymälä, mikroaaltouuni, tv, cd-soitin, siirrettävä ulkogrilli, vesiwc. Takassa on huippuimuri, joten savut eivät tule sisälle.

Etäisyydet ja sijainti
Helsinki 60 km, ravintola 10 km, kauppa 1,5 km, naapuri 80 m.

Hinnat
Viikko 493 - 737 , viikonloppu 290 - 419

Oivukka on varauskalenterissa numerolla 33. Huvila on vapaa jos se kalenterissa näkyy keltaisena tai valkoisena ja varattu, jos se näkyy punaisena tai sinisenä.
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja