Koirakoti ry
Torin käyttäjä lokakuusta 2019
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (6)
Etelä-Savo
Savonlinna, Raikuu
Simba
300 €

Simba

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 21 lokakuuta 20:12
Lisätiedot
Simba on 6 vuotias kastroitu uros, todellinen möhköfantti! Simban rotuperimässä on ainakin huskya ja liene jotain laumanvartijaa (Espanjan mastiffi?), koska kokoa pojalla on noin 50kg ja luonne laumismaisen itsenäinen (ja itsepäinen).
Simba on kuitenkin kuuliainen vaikka ei varsinaista miellyttämisenhalua omaakkaan. Perus käytöstavat hanskassa, sisäsiisti (paikassa jossa on uroksia, voi merkata) ja kävelee nätisti hihnassa. Simba on vahva ku härkä ja joskus voi toki innostua vetämäänkin mutta varsinaista vetokoiraa ei Simbasta saa. Kevyttä hölkkää potkurin kanssa voi poika vedelläkin.
Simba on nimensä mukaisesti Kuningas. Simba tulee toimeen toisten koirien kanssa kunhan hänen auktoriteettiä ei kyseenalaisteta. Jonnin joutavat pörinät Simba laskee toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, mutta hiemankaan vakavampiin reagoi heti.
Simba uudessa kodissa voisi olla lupsakka leikkisä tyttökaveri sillä Simba vielä välillä intaantuu leikkimään mielellään. Mutta ainoanakin koirana Simba varmasti viihtyisi.
Simba toivoisi uudelta kodilta aidattua pihaa koska tykkää paljon olla ulkona, ja mielellään kyllä yöksi ja kylmemmillä keleillä muutenkin tulee sisälle. Ulkokoiraksi Simbaa ei luovuteta.

Simban suhtautumisesta muihin eläimiin ei ole tietoa.
Ihmistä kohtaan Simba on kiltti poika joten isommat lapsetkin varmasti menisi mainiosti. Pienet poika kaataa vauhdillaan.
Simbaa ei luovuteta ensimmäiseksi koiraksi.

Simba on kastroitu, rokotettu ja sirutettu.
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja