Pulsar TRAIL LRF XP50 lämpökiikaritähtäin
  • Pulsar TRAIL LRF XP50 lämpökiikaritähtäin
4 850 €

Pulsar TRAIL LRF XP50 lämpökiikaritähtäin

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 17 tammikuuta 18:58
Lisätiedot
PULSAR on aina ollut huipulla optisen alan teknologisessa kehityksessä ja tarjonnut markkinoille kaikkein uusimmat keksinnöt pimeänäkö- ja lämpökuvauslaitteiden saralla. Uudet TRAIL XP- ja XQ-lämpökiikaritähtäinsarjat ovat jo tulleet suosituiksi monissa maissa ammattimetsästäjien ja tuholaistorjujien keskuudessa. TRAIL-mallisto tunnetaan tehokkuudestaan, suorituskyvystään, luotettavuudestaan ja helppokäyttöisyydestään.

Nyt Pulsar tarjoaa kaikkein vaativimpien ammattimetsästäjien käyttöön suunnatun malliston, joka nostaa heidän tarkka-ampujan kykynsä aivan uudelle tasolle. Pulsar TRAIL LRF on uusi lämpökiikaritähtäimien sukupolvi, joissa on huipputarkka sisäänrakennettu laseretäisyymittari.

Uusien TRAIL-kiikaritähtäimien laseretäisyysmittari auttaa monella tavalla: Kun riistaeläin on tähtäimessä, mittari määrittelee, onko kohde tarpeeksi lähellä saadakseen osuman. Kun metsästäjä on valmis ampumaan, se auttaa korjausliikkeen tekemisessä. Yksi asia on varmaa: kun tiedät kohteen tarkan etäisyyden, mahdollisuus ampua täysosuma lisääntyy huomattavasti!
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja