KAUPPA
Pyöräliike Lybäck Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (100)

Isokatu 21
67100 Kokkola
Vapaa-aika ja harrastukset, Polkupyörät ja pyöräily
http://www.lyback.fi

Sähköfatbike Rock machine avalanche e50
3 399 €

Sähköfatbike Rock machine avalanche e50

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 22 marraskuuta 12:26
Tuumakoko: -
Lisätiedot
Rock Machine Avalanche E50 Suomi on täynnä Rock Machine osaamista ja teknologiaa.
Moderni hydroformattu alumiinirunko ja täysin ennennäkemätön Shark Spine Fat -runkogeometria.
Painopiste on mahdollisimman alhaalla ja pyörää todella helppo käsitellä.
Maastoajoon suunnitellun Shimano E7000 Steps tekniikan ansiosta uskomattoman hauska ja monipuolinen pyörä.
Tehokkaan moottorin 60 Nm vääntö pitää mäet pieninä ja iso 504Wh akku soveltuu myös pidemmille retkille.

Täsmällinen Shimano Deore 1x10 -voimansiirto ja hydrauliset Shimano MT-400 levyjarrut, jotka pysäyttävät tehokkaasti kaikissa tilanteissa. Loistava pito, kantokyky ja ajomukavuus Schwalben 26 x 4.4 Jumbo Jim renkailla. Suorituskykyinen sähköläski, joka kulkee täysillä mukana kaikkialla. Ainutlaatuinen Suomi Edition malli!

SHIMANO STEPS

Shimano Steps on erittäin kevyt, kompakti ja luotettava sähköavustusjärjestelmä. Keskiöön sijoitettu momentintunnistimella varustettu moottori on painopisteeltään optimaalinen ja seuraa saumattomasti käyttäjänsä ajoa antaen mahdollisimman kevyen sekä luonnollisen ajotuntuman.
Keveys ja matala painopiste mahdollistavat tehokkaan polkemisen maastossa. Shimano Steps vie sinut kevyesti ja luotettavasti paikkoihin, jonne et ennen ole päässyt! Shimano akut ovat uskomattoman pitkäikäisiä. Yli 1000 latauskertaa ilman merkittävää latauskapasiteetin häviötä.

Shimano Steps sähköpyörä on helppo mukauttaa omaan ajotyyliin sopivaksi. E-tube project sovelluksen kautta voit yksilöllisesti säätää ja päivittää pyöräsi omaan ajotyyliin täydellisesti sopivaksi. Yksilöllinen ja ainutlaatuinen ajokokemus!
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja