Lamborghini-kyyditys kiitoradalla (lahjakortti)
  • Lamborghini-kyyditys kiitoradalla (lahjakortti)
170 €

Lamborghini-kyyditys kiitoradalla (lahjakortti)

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 27 maaliskuuta 09:04
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
"anna tarinoita, älä tavaraa."

NOLLASTA SATAAN 3,6 SEKUNNISSA
Nyt on tarjolla harvinaista herkkua! Monen autourheilun ystävän haaveena on hypätä Lamborghinin kyytiin, ja sinä voit tarjota läheisellesi tilaisuuden kokea 570 hevosvoiman tuoman vauhdin Malmin lentokentällä. Lamborghini Gallardon kaunis ulkomuoto ja tehokas moottori takaavat ainutlaatuisen kokemuksen ajosta, jollaista pääsee harvoin kokemaan.

MITÄ ELÄMYSLAHJA SISÄLTÄÄ?
Lahjan saaja tapaa paikan päällä ajo-ohjaajan, joka kertoo tarvittavat tiedot autosta ja sen ajo-ominaisuuksista. Elämyksessä ajetaan yhteensä 5 kierrosta: 1 lämmittely-, 3 nopeaa ja 1 "cool down" -kierros. Ajo-ohjaaja ajaa autoa elämyksen ajan.

Lamborghini Gallardon ominaisuuksia:

-Huippunopeus: 325 km/h
-Kiihtyvyys 100km/h: 3,6 sekuntia
-Moottori: 5,2 litran V10
-Moottorin teho: 570 hevosvoimaa
-Maksimivääntö: 540 newtonmetriä

KENELLE ELÄMYSLAHJA SOPII?
Lamborghini-kyyditys kiitoradalla on omiaan moottorihullulle sukulaiselle tai läheiselle, joka ei lahjaksi tavaraa kelpuuta. Kyseessä on toivottu ajoelämys myös henkilöille, joilla ei ole ajo-lupaa. Kyyditys sopii siis erinomaisesti nuoremmille autoista kiinnostuneille henkilöille.

***

Mikä on Elämyslahjat.fi?

Elämyslahjat myy tavaran sijaan unohtumattomia muistoja. Olemme tarjonneet parempia lahjoja vuodesta 2010 lähtien ja löydät meiltä jo yli 1000 elämystä. Tutustu lahjakortteihin osoitteessa www.elamyslahjat.fi.

Avainsanat: lahja, lahjaksi, lahjakortti