KAUPPA
Pasastar

Kaupan kaikki ilmoitukset (4)

Aleksanterinkatu 1
15110 Lahti
Liiketoiminta ja työpaikat, Avoimet työpaikat
https://www.pasastar.fi

Etämyyjiä puhelinmyyntiin
  • Etämyyjiä puhelinmyyntiin
  • Etämyyjiä puhelinmyyntiin

Etämyyjiä puhelinmyyntiin

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 20 marraskuuta 13:05
Lisätiedot
Mikäli sinulla on esim. kulkuyhteyksien vuoksi mahdoton työskennellä jossain Pasastar Oy:n toimistossa, tarjoamme mahdollisuuden toimia myös etämyyjänä omalta kotitoimistolta. Meiltä saat kattavan opastuksen/koulutuksen työhön ja tarvittavat työvälineet. Panostamme myös työntekijöiden jatkuvaan koulutukseen.

Avainsana myynnissämme on ystävällinen ja asiantunteva palvelu. Noudatamme tinkimättömästi asiakaslähtöistä ja hyvää kaupantekotapaa. Meillä on käytössä automaattinen soittojärjestelmä (Leaddesk), mikä mahdollistaa nopean soitto- ja tilauksenkäsittelytyön.

Lehtiä luetaan paljon ja lukijamäärät ovat olleet jatkuvassa nosteessa viime vuosina. On ilo tarjota asiakkaille laadukkaita ja tunnettuja lehtiä luettavaksi edulliseen hintaan. Soitamme kustantajien asiakasrekisteriä, jossa aikaisempia tilaajia.

Pasastar Oy on yli 30 vuotta toiminut alan suurimpiin lukeutuva telemarkkinointiyritys. Pasastarilla on 18 toimipistettä eri puolella Suomessa.

Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa ja 18 vuoden ikää.

Katso lisää osoitteessa www.pasastar.fi Tule heti töihin!
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja