KAUPPA
Sopivasti Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (157)

Mäenpääntie 457
62200 Kauhava
Vapaa-aika ja harrastukset, Lemmikkieläimet
https://sopivasti.fi/

AluDog Kaksiosainen autoiluhäkki
  • AluDog Kaksiosainen autoiluhäkki
279€ 299€

AluDog Kaksiosainen autoiluhäkki

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 1 elokuuta 17:19
Kunto: -
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Kuten tiedämme, turvallisin tapa kuljettaa koiraa autossa on tukevasti paikoilleen sidotussa häkissä tai turvavöissä. Onnettomuustilanteessa häkki estää koiraa sinkoutumasta törmäyksen voimasta kohti auton etuosaa tai seiniä ja onnettomuuden jälkeen koira on turvassa häkissään, eikä pääse shokkitilassa karkuun harhailemaan esim. liikenteen sekaan.

Jokainen yksityiskohta on harkittu ja alumiininharmaa kokonaisuus on tyylikäs, turvallinen ja luottamusta herättävä. AluDog Häkki on kevyt siirrellä ja sen pintamateriaalit on helppo puhdistaa. Häkki on helppo sitoa paikoilleen esim. liinalla metallisista kiinnityslenkeistä. Takaluukun voi jättää huoletta auki auton ollessa parkissa ilmanvaihdon varmistamiseksi. Korkealle umpinaisina jatkuvat taka- ja sivuseinät estävät koirankarvan ja roskien leviämisen häkistä autoon.

AluDog Autoiluhäkin runko on kevyttä alumiinia. Kalterit ovat halkaisijaltaan 15 mm, materiaalivahvuus 1 mm ja kalteriväli noin 3 cm. AluDog Autoiluhäkki on helppo kasata ja kiristää tukevaksi kuusiokoloavaimella. Viistot etu- ja takaseinät helpottavat häkin sovittamista auton tavaratilaan. Häkin väliseinän voi poistaa, mikäli häkistä halutaan yksi yhtenäinen tila.

AluDog Autoiluhäkkien kuormankantokyky on n. 25 kg (häkin päälle lastattavan tavaran suositeltu maksimipaino).

Häkissä tulee mukana 2 kpl pehmeitä AluDog makuualustoja.

Mitat:
leveys 97 cm
syvyys (katto) 61 cm
syvyys (pohja) 92 cm
korkeus 68 cm
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla