KAUPPA
129 000 €

Upea 5 H+K kattohuoneisto, kauniilla näköalalla

Osasto: Ulkomaan asunnot Pinta-ala: 210 m² Huoneita: 5
Maa: Turkki Kaupunki: Alanya
Lisätiedot
Nyt meillä olisi myytävänä tämä kaunis ja ylellinen 4 makuuhuoneen kattohuoneisto rauhallisella alueella Alanyan Mahmutlarissa.

Huoneisto on moderni ja kauniisti sisustettu, ja tämä 210 neliön suuruinen ja moderni kattohuoneisto tarjoaa upeat näkymät. Huoneisto on sisustettu tyylikkäästi ja näkymät täältä ovat aivan upeat! Alemmassa kerroksessa on avoin olohuonehuone ja ruokahuone yhdistelmä ja puoleksi avoin moderni keittiö. Liukuovet johtavat ulos katetulle parvekkeelle, josta upea merinäköala. Tämä on täydellinen paikka seurusteluun hyvien ystävien seurassa tai rentoutumiseen. Tässä kerroksessa on myös kylpyhuone suihkulla ja 2 makuuhuonetta. Makuuhuoneessa on oma kylpyhuone ja oma parveke vuoristonäkymällä. Eteisestä johtaa portaat yläkertaan jossa suuri makuuhuone ja toinen kylpyhuone kylpyammeella. Täällä on myös neljäs makuuhuone, jota käytetään tällä hetkellä olohuoneena. Molemmista huoneista on pääsy suurelle kattoterassille, joka kiertää huoneistoa molemmin puolin. Kattoterassi on täydellinen paikka auringonottoa varten.

Tässä kauniissa kattohuoneistossa on paljon mahdollisuuksia, voit muuttaa huoneiden ulkonäköä omien tarpeidesi mukaan.

Itse kompleksi sijaitsee rauhallisella alueella Mahmutlarissa, vain lyhyen kävelymatkan päässä kaupoista ja ravintoloista. Täältä löydät kaiken mitä tarvitset, upean uima-altaan ja aurinkoterassin kauniissa ja vehreässä puutarhassa. Täällä on koripallokenttä, pelihuone, pieni kirjasto ja kokoushuone. Rannalle on matkaa vain 460 metriä ja Alanyan keskustaan 13 km:ä, jonne pääset helposti bussilla.
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla