Pop-up telttavuokraus
  • Pop-up telttavuokraus

Pop-up telttavuokraus

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 12 joulukuuta 13:09
Lisätiedot
Edullinen Pop-up vuokrateltta.

Pop-up vuokratelttamme soveltuvat täydellisesti yritystapahtumiin, torille, urheilutapahtumiin, perhejuhliin ja vaikkapa festareille. Pop-up telttojen pystyttämiseen menee aikaa kahdelta henkilöltä vain pari minuuttia. Helppo ja edullinen tapa saada lisäsuojaa tapahtumiin!

Edullinen pop-up teltta vuokraus
Kestävä 50mm alumiinirunko (SUPERIOR)
15kg metallipaino teltan jokaiseen jalkatolppaan
Käyttöohjeet, maapiikit ja kiinnitysnarut
Pystytysaika jopa alle 2 minuuttia
Kävelykorkeus 215cm
Suomen paloturvallisuusvaatimukset täyttäviä kankaitamme voit käyttää myös useimmissa sisätapahtumissa (paloluokitus B1 DIN 4102-1)
Vuokra-aika 3 vrk
Toimitamme vuokrateltan noin 2 vrk ennen vuokra-ajankohtaa
Valikoimastamme löytyy myös pöydät, tuolit, lämmittimet, valaisimet, mikrofonit, mikserit, äänentoisto, soittimet, aidat ja kaikki muu tarpeellinen pienten ja keskikokoisten juhlien ja tapahtumien järjestämiseen. Hoidamme järjestelyt tarvittaessa myös valmiina "avaimet käteen" -pakettina (vain Etelä-Suomi).

VUOKRAUSOHJEET: Ilmoita vuokrausajankohta (3 vuorokautta) lisätietoja-kenttään. Toimitamme tuotteet 2 vuorokautta ennen vuokrausajankohtaa. Tarvittaessa noudamme tuotteet vuokrauksen jälkeen. Mahdolliset paluurahtikulut lisätään vuokrahintaan. Tuotteet voi myös noutaa varastoltamme.

Vuokraamme telttoja, kalusteita, lämmittimiä ja muita hyödyllisiä tuotteita kaikentyyppisiin tapahtumiin.

Ota yhteyttä: myynti@tuulihaukkateltat.com tai 044 976 9671
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja