Omakotitalo, 4h, k, khh, s, 2*autotalli, 118 m2
  • Omakotitalo, 4h, k, khh, s, 2*autotalli, 118 m2
  • Omakotitalo, 4h, k, khh, s, 2*autotalli, 118 m2
  • Omakotitalo, 4h, k, khh, s, 2*autotalli, 118 m2
  • Omakotitalo, 4h, k, khh, s, 2*autotalli, 118 m2
100 000 €

Omakotitalo, 4h, k, khh, s, 2*autotalli, 118 m2

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 22 tammikuuta 16:11
Pinta-ala: 118 m² Huoneita: -
Talotyyppi: Omakotitalo Rakennusvuosi: 1978
Maakunta: Etelä-Pohjanmaa Alue: Ylistaro Keskus
Kunta: Seinäjoki Osoite: Pohjantie 4
Lisätiedot
NÄYTTÖ 24/7 -asuntoesittely . Astu sisään taloon ja liiku kohteessa vapaasti 3D virtuaaliesittelyn avulla alla olevasta linkistä!
https://my.matterport.com/show/?m=rujorC7jd62

Ylistaron keskustan palveluiden välittömästä läheisyydestä myynnissä vehreällä puistomaisella tontilla sijaitseva omakotitalo. Tontti rajoittuu kahdelta sivulta puistoalueeseen. Taloa vastapäätä kadun toisella puolella on leikkipuisto. Kirja-Matin alakoulu ja urheiluhalli vain muutaman sadan metrin päässä talosta. Ylistaron yläasteelle ja lukioon alle kilometri. Seinäjoen ja Lapuan keskusta-alueet nopeahkon ajomatkan päässä alle 30 min.

Talon sisäpinnat on uusittu vuosina 2006-2010. Neliöitään suuremman oloinen remonttejakin läpi käynyt talo, joka soveltuu mainiosti lapsiperheelle. Taloon on asennettu koneellinen ilmanvaihto lämmön talteenotolla vuonna 2006. Hyvä asemakorkeus. Talo sijaitsee selkeästi muuta tonttimaan ympäristöä ylempänä. Sadevedet ohjautuvat poispäin talosta. Kaksi autotallia. Erillisen 1990-luvulla rakennetun tallirakennuksen yhteydessä on lisäksi lämpöeristettyä harrastetilaa / työtilaa.

Kuntokartoitus on suoritettu tammikuussa 2019. "Rakennus hyvin hoidettu ja on laajasti pintaremontoitu, sekä on ikäisekseen hyvässä kunnossa. Kosteusmittauksissa ei todettu normaalista poikkeavia kosteuspitoisuuksia" Raportti kokonaisuudessaan välittäjältä.

Lisätietoa ja sovi oma esittelyaikasi paikanpäälle. Matti Leskinen LKV, ekonomi / 040 8494 373.

Ostotarjouksen voit jättää vaivattomasti verkkopalvelumme kautta: https://www.asuntoekonomi.fi/ostotarjous.html

Mietitkö asuntosi myyntiä? Ota yhteyttä, niin arvioin asuntosi ja kerron eri palveluvaihtoehdoistamme!

www.asuntoekonomi.fi
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja