69 000 €

Hummer Limusiini

Hummer

Ajoneuvotyyppi: Kevyt kuorma-auto Ilmoitus jätetty: 22 lokakuuta 19:36
Vuosimalli: 2003 Ilmoitustyyppi: Myydään
Mittarilukema: 200 000 km Auton sijainti: Oulu
Vaihteisto: Automaatti Ajoneuvovero: -
Polttoaine: - Polttoainekulut: -
Rekisterinumero: - Toimituskulut: -
Ajoneuvovero: €/vuosi

Vuotuinen ajoneuvovero koostuu perusverosta ( €) ja käyttövoimaverosta ( €). Laskettu tämän auton käyttöönottopäivän, kokonaismassan ja käyttövoiman perusteella.

Huomioithan, että ajoneuvoverolaskuri on suuntaa-antava eikä välttämättä vastaa todellista arvoa. Todellisen ajoneuvoverotiedon voit saada ottamalla yhteyttä ilmoituksen jättäjään.
Polttoainekustannukset: 0 €/vuosi (0 km)

Kustannus perustuu Autoliiton tekemään arvioon vuotuisista keskiarvokilometreistä, tämän auton keskikulutukseen ja arvioon polttoaineen keskihinnasta. Keskihintana on .
Lisätiedot
Harvinainen Hummer Limusiini nyt tarjolla. Näitä ei löydy joka kylältä. Tämä auto on limusiinien luxusluokkaa ja kääntää katseet takuuvarmasti liikkuessaan. Tässä valmis bisnes mihinpäin Suomea tahansa.

Ostaja saa kaupan yhteydessä omistukseensa nettiosoitteen limusiinivuokraamo.com sekä limusiinivuokraamo.com facebook sivuston. Annamme myös neuvoa ja tukea uudelle omistajalle toiminnan käynnistämiseen.

Varusteita autosta löytyy moneen lähtöön on mm. useita näyttöjä ja huipputason äänentoistojärjestelmä yms. Kaikkea ei viitsi ruveta edes luetteleen. Auto on siistissä kunnossa ja tämän auton varusteluun on satsattu kohtuullisia summia rahaa. Auto on siis valmiina heti keikalle.

Tässä autossa on myös edulliset käyttökulut. Verot 0eur/vuosi ja liikenne sekä täyskaskovakutuus vuokrauskäyttöön on maksanut iffiltä n. 1000eur/vuosi.

Autolla ajettu tilausajoja Oulussa ja tilausajojen veloitukset on mennyt seuraavasti: 250eur ensimmäiseltä tunnilta ja jatkotunnit 150eur/h. Keikkaa on ollut hyvin mutta keskitämme nyt yrityksemme toimintoja ajanpuutteen takia muille toimialoillemme.

Mikäli kiinnostuit, niin ota yhteyttä tai tervetuloa tutustumaan paikanpäälle.

Tutustu lisää nettisivuillamme https://www.htomarkkinointi.fi/limousine/

Myös vaihto mahdollista käypään tavaraan mm. asunnot, mökit, yms.
Tekniset tiedot
Vetotapa: - Korimalli: Maasturi
Teho: - Väri: -