259 000 €

Upea lähes uusi alakerran huoneisto, Las Ramblas

Osasto: Ulkomaan asunnot Pinta-ala: 70 m² Huoneita: 3
Maa: Espanja Kaupunki: Orihuela Costa
Lisätiedot
Huoneisto omalla puutarhalla ja uima-altaalla Las Ramblas Golfissa ( Orihuela Costa Etelä Costa Blanca)

Ikuinen kesä! Tämä on paras tapa kuvailla tätä myytävää huoneistoa Las Ramblas Golfissa, Orihuela Costa. Lähellä Etelä Costa Blancan yhtä suosituinta golfkenttää ja vain lyhyen ajomatkan päässä Campoamorin kauniilta hiekkarannalta!

Ideaalinen kesä paikka, sillä huoneistoon kuuluu yli 116 m2 ulkotilat, jotka jakautuvat kahteen kotoisaan alueeseen: etuterassiin ja uima-allas alueeseen. Puutarha on maisemoitu kauniilla kasveilla, puilla ja tekonurmella.

Tämä pohjakerroksen huoneisto on täysin kalustettu ja sen sisustaan on annettu paljon huomiota. Ei tylsää massa sisustusta vaan yksilöllisesti suunniteltu loma-asunto, joka on valmis nautittavaksi. Mutta erityisesti huomioitu mukavuus. Ilmastointi (kylmä/kuuma), lattialämmitys kylpyhuoneissa, sähköiset kaihtimet, markiisit, sisätilat ovat yhtä kodikkaat kuin ulkotilat!

Muutama keskeinen ominaisuus:

Maisemoitu puutarha uima-altaalla (7,5x4m)
Sähköiset kaihtimet kaukosäätimillä
Sähköiset markiisit sisäänrakennetuilla LED-valoilla ja kaukosäätimellä
3 kattotuuletinta kaukosäätimillä
Täysin kalustettu (sisällä/ulkona)
Huoneisto Las Ramblas Golfissa, Orihuela Costalla? Loistava sijainti, mahtava kiinteistö!

Las Ramblas Golf sijaitsee 40 minuutin ajomatkan päässä Murcian (Corvera) ja Alicanten (El ALtet) lentokentiltä sekä vain muutaman minuutin ajomatkan päässä Orihuela Costan kauniilta hiekkarannoilta. Lisäksi lähialueilta löytyy useita kaupallisia keskuksia, joissa on laaja tarjonta kauppoja, ravintoloita ja baareja.

Las Ramblasin kiinteistöt on rakennettu upean 18 reikäisen golfkentän ympärille ja sieltä löytyy paljon mäntypuita, jotka muokkaavat tätä Välimeren maisemaa. Ykköskohde golfpelaajille, mutta myös upea kohde rentoutumiseen ja nauttimiseen espanjalaisesta elämäntavasta.
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja