KAUPPA
International Hacienda Oy / IHonline.fi

Kaupan kaikki ilmoitukset (11)

Uus-Nopontie 194
05620 Hyvinkää
Vapaa-aika ja harrastukset, Hevoset ja hevosurheilu
https://ihonline.fi

Well-horse haava-aine
  • Well-horse haava-aine
  • Well-horse haava-aine
  • Well-horse haava-aine
27 €

Well-horse haava-aine

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 30 huhtikuuta 15:58
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Luonnon omaa parantavaa mahlaa haavojen ja ihosairauksien hoitoon.

Useasti palkittu ja 2014 USA:ssa parhaaksi haavanhoitoaineeksi valittu Well-Horse Resin toimii nopeasti ja se saa karvan kasvamaan takaisin alkuperäisessä värissään. Se ehkäisee liikalihan kasvamista. Kuivuessaan se luo suojaavan, elastisen ja hengittävän kalvon haavan päälle, joka myöhemmin muuttuu ruveksi. Well-Horse hoitaa tehokkaasti ja hellävaraisesti leikkaushaavat, ihon sieni-infektiot, hyönteisten puremat ja pistot, palovammat, ihottumat, hot spotit, erikokoiset haavat ja haavaumat sekä ärtyneen ihon.

Well-Horse orginal resin on patentoitu sekoitus Amazonin sademetsien puista kerättyä mahlaa. 100 % luonnollinen. Sisältää ilmiömäisesti toimivaa Lohikäärmeen verta (Tyräkkikasvi, Croton Lechleri). Tuote on USA:ssa kuuluisa nopeasta haavoja parantavasta sekä sieniä tuhoavasta vaikutuksestaan. Voidaan käyttää myös ennaltaehkäisevästi eläimille, jotka ovat alttiita naarmuille tai joilla on hyönteisherkkyyttä.

Hakusanat: Hevonen, Poni, Hevoset, Hevoset ja Ponit, Ponit,Hevostalli, Hevosurheilu, Ratsu, Ratsut, Ravihevonen, Ravihevoset, Ratsastus, haava hevosella, paha haava, kurarupi, hevosella haavoja, toimiva haava-aine, paras haava-aine, hevosen haavaumat, hevosella iso haava, hevosen haavanhoito, nopea haavanhoito, liikaliha, ei liikalihaa, haava kasvaa liikalihaa, tikit hevosella, tikit ei pysy, vaikea haava, paha haava, haava ei parane, hevosen haava ei parane