KAUPPA
Inari-Saariselkä Keskusvuokraamo Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (11)

Saariseläntie 1
99830 Saariselkä
Asunnot ja tontit, Mökit ja loma-asunnot
https://www.majoituskuukkeli.fi

-

Kuukkeli Apartments 1 Studio - Yksiö 2 hengelle

Ilmoitustyyppi: Vuokrataan Ilmoitus jätetty: 28 huhtikuuta 14:55
Kunto: Hyvä
Osoite: Honkapolku 6 Vuodepaikkoja: 2
Pinta-ala: 22 m²
Lisätiedot
Saat nyt 10% alennuksen KESÄMAJOITUKSESTA varaamalla majoitusta nettisivujemme kautta: www.majoituskuukkeli.fi ja käyttämällä varauksessa alennuskoodia: Kuukkeli23. Etu on voimassa uusille varauksille ajalla 06.06.2023 - 31.08.2023. Varaus on tehtävä 30.6.3023 mennessä.

Kuukkeli Apartments 1 Studio on Saariselän ydinkeskustassa kaikkien palveluiden keskellä - Kauppakeskus Kuukkelin vieressä. Oma sisäänkäynti myös suoraan ulkoa terassiovesta. Kuukkeli studio huoneisto kahdelle, tupakeittiö, pesuhuone-wc ja kuivauskaappi. Oma saunavuoro joka päivä talon saunaosastolla. Yhteiskäytössä lämmin suksien voiteluhuone, pyykinpesukone. Lisähintaan edullisesti viereisen Kauppakeskus Kuukkelista hyvä aamiainen ja Lappi-annoksia, pizzoja, jne. Kuukkelista myös noutoruokaa joka päivä klo 11-20.30.

Majoittuville sähköpyörän vuokraus edullisemmin. Meiltä saat lähes kaikki Saariselän ohjelmapalvelut, taksi- ja lentokenttäkuljetukset omilla max 8 hengen pienoisbusseilla, kannamme matkalaukkunne huoneistoonne ja annamme ohjeet perillä huoneistossa asumiseen. Vuokraamme maastopyöriä ja lumikenkiä.
K-market Kuukkeli palvelee 150 m päässä joka päivä klo 9-21, josta saat melkein kaiken mitä lomallasi tarvitset.
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla