KAUPPA
Inari-Saariselkä Keskusvuokraamo Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (14)

Saariseläntie 1
99830 Saariselkä
Asunnot ja tontit, Mökit ja loma-asunnot
https://www.majoituskuukkeli.fi

-

KELOMÖKKI KUUKKELI AURORA CABIN MAX 6 h

Ilmoitustyyppi: Vuokrataan Ilmoitus jätetty: 13 elokuuta 14:36
Kunto: -
Osoite: Viskitie 30 a Nukkumapaikkoja: 6
Pinta-ala: 80 m²
Lisätiedot
Lappihenkinen uudehko ja uudelleen kalustettu kelomökki max 6 hengelle jossa takkatupa-keittiö, kaksi makuuhuonetta, tuvassa levitettävä vuodesohva, pesuhuone, wc ja sauna. Kesäisin käytössä myös oma rantasauna ja grillauspaikka. Tutustu ja varaa tästä: https://direct-book.com/properties/kuukkeliauroracabinsdirect?locale=fi&items[0][adults]=2&items[0][children]=0&items[0][infants]=0¤cy=EUR&checkInDate=2021-04-30&checkOutDate=2021-05-01
Kelomökki sijaitsee pienen tunturiluonnon lammen rannalla 2,3 km päässä Saariselän ydinkeskustasta. Lammen toisella puolen kulkee valaistu hiihtolatu Saariselän keskusta-Laanila. Saariselän keskustassa on Kauppakeskus Kuukkeli, joka on avoinna ympäri vuoden joka päivä klo 9-21. Kauppakeskuksesta löytyy saman katon alta lähes kaikki, mitä lomalla ja arjessa tarvitset.
Alueen ainoa kauppa K-Market Kuukkeli, Ravintola Kuukkeli, Majoitus Kuukkelin vastaanotto ja avainpalvelu, Maastopyörä- ja välinevuokraamo Booking Office Kuukkeli, Saariselän Alko, Posti ja Matkahuollon pakettivälitys
Lisähintaan voitte myös ostaa hyvät aamiaiset ja/tai muut ruokailut Ravintola Kuukkelista. Toimitamme myös tilauksesta K-marketin ja ravintolan tuotteet mökkiinne.
Booking Office Kuukkelissa saat vuokrattua mm. maastopyörät ja lumikengät sekä alueen ohjelmapalveluita. Teemme taksi- ja lentokenttäkuljetuksia Kuukkelin omilla max 8-hengen pienoisbusseilla.
Tervetuloa Tunturiin - Saariselällä on Suomen parhaat hiihtoladut ja vaellus- sekä maastopyöräreitit ja huikeat tunturimaisemat!
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla