KAUPPA
RYYNÄNEN CONSULTING OÜ

Kaupan kaikki ilmoitukset (6)

Tornimäe 5
00100
Liiketoiminta ja työpaikat, Liikkeille ja yrityksille
https://ryynanenconsulting.com

Osoite Viroon yksityishenkilölle & Viron ID-kortti
  • Osoite Viroon yksityishenkilölle & Viron ID-kortti
600 €

Osoite Viroon yksityishenkilölle & Viron ID-kortti

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 23 tammikuuta 14:29
Kunto: -
Lisätiedot
Tarjoamme osoitepalvelua myös yksityishenkilöille, jotka eivät ole vielä hankkineet vakituista asuinpaikkaa Virosta. Yksityishenkilön osoitepalvelu ja virallinen osoite Virosta auttavat yksityishenkilöä mm. avaamaan Viroon oman henkilökohtaisen pankkitilin, saamaan virolaisen sosiaaliturvatunnuksen (Viron henkilötunnus) ja Viro ID-kortin eli Viron henkilökortin, jonka avulla voi hoitaa lähes kaikki omat ja yrityksen asiat sähköisesti verkossa mistä päin maailmaa tahansa.

Viron postiosoitteen ja Viron henkilökortin saaminen edellyttää vuokrasopimuksen laatimista kanssamme. Vähimmäisaika sopimukselle on 6 kk.

Yksityishenkilö voi ilmoittaa tämän osoitteen myös esimerkiksi Suomen maistraattiin, kun hän tekee ilmoituksen ulkomaille muutosta ja mahdollisesti hakee verovapautta Suomesta. Mikäli henkilöllä on asuinpaikka Virossa, hän on myös oikeutettu ajamaan Suomessa vieraillessaan Viroon rekisteröityä yrityksensä tai henkilökohtaisesti omistamaansa ajoneuvoaan. Tämä järjestely auttaa myös ulosottovelkaisia ja niitä, keiden luottotiedot ovat menneet. Suomen ja Viron ulosotto tekevät yhteistyötä, mutta Suomen ulosoton on huomattavasti vaikeampi toimia Virossa kuin Suomessa. Jos luottotietosi ovat menneet, voit aloittaa Virossa puhtaalta pöydältä.

Hinta:
100 eur/kk, min. sopimus 6 kk YHTEENSÄ 600 eur
80 eur/kk, min. sopimus 12 kk YHTEENSÄ 960 eur

Viron henkilökortista tulee lisäksi maksaa 30 euron leimavero. Hinta sisältää meidän avun koko prosessissa ja myös postien edelleenlähettämisen.

Palvelu mahdollistaa virolaisen henkilötunnuksen, 5 vuoden maassaoleskeluluvan, virolaisen ID-kortin ja henkilökohtaisen pankkitilin Viroon.

Yksityisyyssuojan vuoksi emme voi kertoa verkkosivuillamme henkilökohtaiseen käyttöön tarkoitettuja osoitteita. Lisätietoa palvelusta annetaan Ryynänen Consulting OÜ:n asiakkaille.

Katso lisää: www.ryynanenconsulting.com/yksityishenkilon-osoitepalvelu-viroon-ja-viron-id-kortti/